[PC/PS4/Xbox One]黑色沙漠#41 全新職業《智者》登場 「我的大鎚將翻轉一切!」

768 回覆
5 Like 6 Dislike
如果講釣魚不如講望天打掛祈求官方派鎚大法
我想問下種田個個商城地有冇折扣過
應該就冇, 出左冇耐
我係用新手嗰個
局住要買嘢
幾時出返萬聖節個抽克石包 我要點東德柏
各位可唔可以睇下我理解有無錯,
圖巴拉IV升V
首先準備3件 IV
然後用忠告+60
我再順序點個3件IV 係唔係咁
唔洗咁做
兩年幾前圖巴拉冇咁易升時可能有人會咁做
而家升到III為止都係100%
你開個20層左右點III升IV點到中為止 (失敗唔會downgrade)
跟住開個50層左右點IV升V (失敗會跌落III, 留起個層數, 去返上一步繼續)

我試過III升IV由0層開始點起都夠石
想慳石穩陣d就用黑石開個15, 20層左右黎點
存返10萬克石我都開點了
儲左1年,有100萬克石
想慳時間就用層數
不過低層要嚟都冇咩用
得1萬
女聖騎 清怪升LV好慢,慢 智者幾倍
你係咪想講女武神

智者D大技好爽
又出1+1珍珠,食麵包都搞唔撚掂
官方準備del堆日任,黎緊直接俾其他料就搞掂

好彩雖然有諗過提早早D解任,但一直冇依個行動力
唔係掛
依家解一半唔上唔落咁
想知隻驚後期玩乜?
簡單講隻game本身冇俾目的你, 要你自己決定做d咩
冇唔做唔得既日任周任
冇raid, 得3個5人dungeon
有d人會覺得好正鐘意做咩就做咩
但有d人相反會冇目的唔知做乜好

你問d玩得耐既通常都會有堆佢地自己定既目標
有d可能係想刷最勁既裝去PVP
有d可能淨係鐘意刷怪想upgrade d裝刷快d
有d可能鐘意玩生活, 今日login想去採野就去採野, 想去打獵就去打獵, 想去煮野就去煮野
有d可能想刷稀有道具, 想要最稀有既馬, etc.

如果你搵到有咩想做, 咁你會有好多野玩
但如果你搵唔到有咩想做, 咁就會冇野玩唔知做乜好
整第二隻V飾時可以慳足唔洗做日任
應該下下個星期可以整第二隻V飾
BTW早幾日韓服update左, 傳送唔洗再入幾次loading
其他服應該過多幾日就有
良心game 抵課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞