EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
哩舊嘢係佢全線最反智嘅product 又重又大,得65w 尿袋又得15000

攞你命三千
我覺得分返開插蘇同尿袋2樣仲好過咁一舊過
公司又係有個ego信徒
無啦啦走嚟sell我ego有幾人性化幾從用家角度出發
QC問題多多就話自己遇唔到
我心諗個信徒價走去買 Belkin 好過
咪兩頭唔到岸, 拎出去又重又大舊都係得15000mah, 更加冇人on9用佢magsafe

喺屋企用又淨係得65W + 2個port, 而家100W叉機可以做到佢一半size都有4port 同時又係更加冇人好似上面張圖咁on9插牆用magsafe

都唔知出嚟做乜, 睇個group仲好似係hero product嚟
係iphone 問題
利申an 同15pro max
個人性化就喺淘寶
真係變淘寶貨了
好明顯關事喎咁
淘寶一鳩樣既野,賣咁貴
同ig賣衫有咩分別
fb 勁多教友吹奏呢個牌子
對比圖100% match
packing + 「cs」 + 貨倉值唔值300
其實新iOS有呢個功能之後
我身邊好多朋友都已經開始打橫充
呢隻我都想買,好靚
等緊佢有 deals
正常都會打橫
成班信徒黐撚線

正正經經買個Anker 3in1 好使好用

洗撚做人咁痛苦,差個電都要討論
會俾人話大陸牌
5000-10000mAh輕便尿袋求推介(2)
https://lih.kg/AArJPmX
#292 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢段野講得好啱

點會上論壇睇好評架上得黎罵都係苦主。
你爬晒幾篇文,全部牌子都俾人屌晒

貴果堆belki mophie 規格話廢

平果堆remax, momax 話大陸野

中價果堆 xpower ,inf , promini 話貼牌

多人買果隻ego 多人踩

屌,搵人推薦下尿袋 又好又唔貼牌又平又好服務,粒聲都冇出。

睇睇下把尻火 買條嗨毛呢舖,全部簡唔落手
其實撚有人理你用乜牌子充電
只要好用安全話鳩知佢乜牌
買過佢隻便攜三合一 charger
差隻awu 隻錶熱到仆街電量唔升
最後無哂電熄左,幾驚差壞
Apple Store全球賣緊
萬一有事,即刻send email俾Tim 仔

洗撚好似買埋啲垃圾EXX 班傻人信徒出事上fb 係咁叫俾人屌返轉頭
magic pro 嘅friend?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞