EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
你答到再講啦傻西
買左佢地隻4.1無線充
用完兩次就擺係到封緊麈
兩大點
1. 標明有5000mAh, 結果充哂粒電果100%, 部iphone15pro max (4422mAh)都係充得40~50%
2. 充果陣熱到辣手, 電話都出過熱warning

永不錄用
呢個只能話佢既能量轉換率好低
例如屌米有線既係85%左右 冇100%
過熱就iphone15pro max 問題
無線充電係好易有過熱問題
出街用就真係用返傳統既實際d
屋企用belkin 3合一都試過叉到隻watch 熱辣辣
咁belkin 又唔會咁跨張 係間唔中feel 到係熱
Apple野從來只買belkin 未試過出事
我自己走去我買果間鋪換,佢都話鬆,換左都係好左dd, 問題一鳩樣

呢個牌子,唔會再買

講真,開頭買d 尿袋都ok, 線就一般,最搞笑係講到自己d 貨好撚勁,好撚威,而家,我買返belkin 算鳩數

講就話乜野都係自己design, 研發,咪又係抄
呢件野,見到都唔開胃
笑撚左,笑撚埋右,有錯都係用家嘅錯,要佢地認,算把啦
買belkin 一步到位啦
買呢啲閪牌貼錢買難受
覆msg嗰個應該都係老闆級啦 (聖誕節深夜覆fb,呢啲細公司冇可能請人做到) 佢真係超倒米 乜撚都唔會係自己產品出問題 乜撚都係用「冇人有呢個問題」嘅點應手法去覆人
任何科技產品,只要由香港公司研發,你就知道,這件產品必會變為
講嚟聽下?
同viu狗鏡狗hardsell 一樣
Cctoy都撚到你成隻狗咁
精密而周祥

傻西望住你個名就想笑

順便睇埋我個名
你督爆=cctoy
唔好話,本身諗過買anker cube見佢幾靚仔又apple認證(不過好貴)
點知網上見人講會有差完電自動放電功能好彩冇買
淘寶除非間店開好耐就係,否則cancel account 再呃
自動放電?用過cube又唔覺喎
係做工靚 結實 同類型產品中最細 都好正
我都用緊 全部product啲batter health都跌得勁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞