EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
買ego 無線尿袋是否不智
見幾薄 iphone又睇到電量 兩舊有交易
呢間垃圾公司好心執撚柒佢,仲一班on9護航
擺明cheap雞淘工廠平價野鑲個牌落去
EGO d野,試過一次之後真係唔撚屌
買個megsafe尿袋,EGO MAGPOWER Gen.4 10000mAh,一路用一路差,屌你老母差極都唔上,差左個半鐘頭,同我30%變左28%
問fb個客服,仆街問返我轉頭,你係咪第一次用無線充電尿袋
你老母,我之前用megsafer 2.0,人地電量少係少左d,但起碼我差得起部機呀
佢老母,即刻掉撚左個垃圾EGO佢,買返個megsafer 2.0無咁嬲
最慘係成班傻閪追住佢地d野黎買

申,買過尿袋 同 charger
以後唔撚會再買
睇唔明收錢個到

佢收你1240 咁995 呢個係咩價錢嚟
補充小小,上面講得唔清楚

當時好多人上佢FB問,點解明明話$995 ,實收左$1240。佢就話Kickstarter唔比佢地賣平過$1000,「因為唔可以係上面做減價,只能送你一定會用既野」、「但會送返價值2XX$既野」。

嗰堆價值$242既野,明明話係「免」、「送」,結果都係收你錢,仲收左$245(收多左$3,始終冇解釋係乜),然後仲話係「送」嗰堆野,真係幾無恥至做得出?定係佢中文程度唔好,唔明「送」、「免」係點解?

所以我就用一個咁既菜檔比喻:話「菜 $9.5,送蔥價值$2」,但菜+蔥實收你$12,然後話街市業主唔比佢菜賣得平過$10,只能「送」返價值$2既蔥。但就算咁計,都應該係$9.5+$2 =$11.5,始終冇解釋收多$0.5係乜。
最勁係班on9 fans 幫佢諗埋籍口

真係容量虛標
明明5000 呃話6000
都奇怪市面上點解冇6000 得佢有 原來係呃人
今次用咩籍口
cls
咁佢隻12000都一樣
會唔會係提高咗轉換率同額定容量
智商稅
唔會 你5000 3.8v升額完無可能高左
會唔會追到普通6000嘅定額
垃圾品牌,以前買返嚟嗰隻4.1磁石啲有問題,我諗住拎上去可以即時換啦,喺度同我講一大堆野,又話用耐咗磁石會弱,又話我部 iPhone背脊係玻璃會跣,明明4.0用得耐過佢啲磁石又冇問題喎
冇點用都勁快壞,成塊殼拱起
咁佢應該話5000嘅實際轉換率比較高

5000扮6000一定係呃人,就算連Wh 佢都係同個殼嘅唔同
好撚後悔買過佢出既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞