EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
公司design一件product出嚟 竟然唔可以fully utilize
即係又係顧客問題 你真係好啱做奴隸
定係Ego打手/小編入咗嚟
少囉
條友白痴㗎
上面話係顧客問題 買之前已經知
係咁幫ego辯護
你on9? 要打橫充唔識買三個port 既座?你買一個port 係咪又會屌點解無得兩樣一齊充?
買左3合一返黎差唔到隻錶係咪又係客問題?
果條友都cls
呢個咪3個ports囉 3合一嚟㗎 你係咪弱智
咁咪4合一囉,你弱智架? 咁都唔識解決
咁隻錶差唔到電係咪顧客問題啫傻西
咁你買一個port 係咪又會屌點解無得兩樣一齊充呢傻西
個粒波咁樣衰唔知邊個諗出黎個陣柒味
見到ego ,負評不解釋
無mfi咪會咁
掉轉諗先咁 咁劣嘅嘢邊過到mfi
成班弱智 乜鳩嘢就你換咗條帶
痴撚咗線
買個叉電器叉件product 首先換咗件product先

買咗件衫俾條女 條女唔啱着 唔緊要咁我換咗條女先
依間野所有產品都有高額智商稅
冇人打橫咁出個Standby Mode嚟托?
自己唔打橫就覺得冇人打橫
點呃法
可唔可以講多少少以防中伏
好反智 但好多信徒信徒只要信EGO 不要問
EGO有解釋過話要拎mfi 要每件product加價$500
唔拎係因為想減低信徒負擔
真係唔明自己部機成皮嘢 但係買啲冇認證嘅仲要差唔到或者整到部機勁熱 都仲繼續支持係咩玩法
舊電用到30%電,會係3分鐘內跌到0%
講起,買左佢最近果隻mag safe 車差,佢老咪,插線個位鬆到仆街,響車震兩震就跌出黎,我係用佢牌子d Type C 線,又用過Belkin TB4 線都係一樣震兩野就跌,夠膽死叫我要用佢條跟機嘅,係,跟機果條係實d,但咪撚玩啦,一定要用佢跟機果條雞線,跟住重好笑,叫我擰轉180度,響頂度插,唔好響底插

問心買左好佢d 300W, 200W charger 已經起碼十隻有多

佢地真係唔覺得佢地有問題

以為d after service 做得好好,咪撚玩啦
淘寶加50都唔洗
淘寶買開最好賣既產品 夠多大陸閪試過
最近買左隻belkin3合1 magsafe用緊勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞