EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
然後佢又話你問題
起模20萬?
佢當全部人唔識野
咁造玩具果班未仆街
香港地,白卡帶動經濟

真心觀塘有撚廠做呢啲,
上得深圳做最終圖面設計+QC都係生產方控制
呢啲真係正常返過Office工嘅無理由唔知
完全搵唔到原因唔買原廠,要比香港呢啲貼牌代理賺,同casetify一尻樣
可能唔記得轉account 就順理成章
仲有佢係用apple support, 唔係親身落舖

明明上個post大大聲話要拆人祠堂,係咪驚畀人認到ego 老細個樣

咁理直氣壯就落舖屌啲藍精靈嘛。。。呀不過都估到實會畀人寸佢玻璃會自然爆啦,個裂痕仲要同跌崩嘅爆法一樣樣
好耐以前買過幾條 lighting線,成個頭斷咗係部電話到。

之後貪平又買咗個無線叉電尿袋,3個月都冇就漲咗
work with iPhone
fit for magsafe
呢啲撚屌logo
即係呢條友就算唔係老細應該都係員工?
而且係大陸佬,手指尾釉指甲好撚核突
認真 電子野 真係睇運多
但買貼牌就用返貼牌價買就算
我自己屋企用Logitech belkin 用咗好多年都冇野
中間試過淘d cheap既三合一 charger 就出事
究竟點分邊啲廠係貼牌
verbatim同magicpro 都係貼牌?
淘寶 / 1688 以圖搜圖
Gan 牛貴少少就香港買 起碼有問題有得換
Verbatim 我都有一隻用左2年 冇嘢用到就算
Btw 其實唔介意可以睇下d 殘體YouTube 片
有唔少拆解片可以參考
Verbatim雖然好似都係有啲貼牌嘢
但我用咗好多年尿袋線火牛都冇嘢
估唔到2024年 連出件白色product都可以吹噓……
話曬都日本公司,呢家賣左比台灣,我諗QC點都有返小小保證
on9
咁都有得打飛機都真係幾犀利
唔好提呢間仆街野, cloud funding 左佢然後深潜左

Btw 有無3 腳版連結?
呢隻唔見有3腳, 去英馬搵到MU ONE 有但佢20W 仲貴過香港40W 個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞