EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
即係成批絲印印錯晒
根本唔係qc差係冇qc
當垃圾丟唔好用,正常廠會起板睇完再出大貨
如果錯左都照出貨開殼睇就仲恐怖
呢個好笑 磁力咁平都可以偷工減料 搞到痴唔實

不過啲人當抽中瑕疵品係搞笑咁 繼續買
屌,用呢個搞到叉壞咗隻SE
拎去天才吧俾天才笑我用垃圾三合一
好佩服呢啲人做生意可以咁厚顏無恥
笑死 明明冇用case

次次都係話「咁多個個客得你一個係咁/賣左幾千部都冇聽過係咁」之類,永遠係個客既問題,亦永遠冇提供解決問題辦法、半言隻字歉意就更係天方夜譚。

我仲先後買左兩隻EXINNO ,成2000蚊有多,睇見佢咁厚顏無恥既態度,真係再冇下次
https://www.egoshop.co/products/exinno53-300w-usb-charger

佢正價賣$1288,如果過左保(只有一年)就壞,佢完全唔理,最多比你七折即係$901.6買新,幾撚皇恩浩蕩。

https://www.price.com.hk/product.php?p=601309

街舖好多賣緊$820
好撚正 公然違反商品說明條例
我都係啱啱見到, 佢面皮厚撚到
呢個都正 又係唔關自己事!
咁要個percentage 個mon把撚呀
真係CLS,怪唔之得我硬係覺得有啲重
19wh寫22wh, 呢個完全兜唔到
苦主清可以報消委會

陰公 買3個都冇ios linkup,阿老細又係唔敢正面答人有批貨係冇qi2

????? 批發價?咁全世界街舖賣得平過你早鳥係做緊慈善?
EGO全部尿袋都冇qi2
呢啲咁廢牌子 只會係qi2普及咗先會出product
Anker就有qi2
佢話唔知邊幾隻更新咗有吖嘛

但買咗嗰啲冇得更新,佢死喺度兜圈 淨係講咩有就有冇就冇
呢個真心唔明街舖賺咩?
街舖仲平過早鳥$30-60
即係來貨價係平撚到嘔?
佢識講句「唔好意思」已經係「奇蹟」

如果報海狗,仲會唔會話冇犯商說?
之前話輕過包紙巾已經CLS, 點之今次仲PK
中咗伏
有咩MagSafe尿袋推薦
買邊款伏咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞