EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
新品進階討論區
ego除左120/240/300隻6插全部都係貼架啦
個group好撚癲 入咗去成年 每次都有新笑點 早排有條友係到j ego個筆袋
邪教都係咁樣pua
on9到無朋友 百幾蚊條線都唔屌得

自己唔識嘢又寸寸貢,仲有幾個白痴仔like 唔知下面留言嗰個會唔會俾狗咬
最叻咪話同APPLE一樣 原廠唔得就佢都唔得 咩都唔關佢產品事
個CS講野咁撚鳩
其實係唔係個老闆自己黎
真心未見過咁高汁既CS
養到班咁嘅傻閪客,有冇cs咪又係成班人仆去買,仲有免費打手護航
唔係話casetify好,但都冇理由充唔到電賴個殼嘛
如果用Apple殼充唔到 又叫人除殼差咩
要咁撚麻鳩煩先充到電 我使撚用你呢個垃圾ego咩
呢單誇張
話說有個客用ego 130w個尿袋 駁工作用嘅外置燈
尿袋Type c 30W個頭就推得郁支燈
但反而100W個頭 支燈就著都唔著 尿袋直程error熄機

Ego cs 慣常手法 問鳩你「有冇插好呀」「有冇開機呀」之類啲19看更都識答 當班客係on9咁水人地啦
結果ego就推個波畀其他客代答

個撚個都話「正常㗎 開多幾次就實有次得㗎」
Feel到個客躁撚咗
話用過其他尿袋推燈全部冇問題 係ego呢個出事
仲話要撞手神先開到部機 寧願唔用

班客都on99 叫人每次撞手神 狂試睇下邊次開到都夠膽死
真心on9

睇d留言係咁盲撐個尿袋冇事,傻佬集中營咁
果班真係客?
好懷疑係一班員工圍攻
啱 可能64比
6成係真客 4成係員工/打手
一有質素問題 即刻叫班打手帶風向 屌柒提出問題嘅人
佢最底中間幅圖又奇怪,現實中我諗唔會有13A垂直蘇面,咁既設計正常點都只係插得一個插蘇頭
之前我隻240w壞左問佢有冇貨換,佢話返貨通知
等左成個月冇覆我再問先同我講唔返貨問我升唔升300w可以半價人380做比我但保養唔會加落去
我就知呢間撚屌公司真心痴線
佢應該係偷雞寫左標示容量唔係額定容量
翻譯: 我屌你啦 我地用咁耐都無事 你自己廢關鳩人事

現實梗係唔會有啦 因為插頭線係向下 咁下咪撞咗下面個插 所以唔會有人咁做 ego都係最鍾意誤導
概念圖嘛,永遠都錯
但有D插頭條線係向上
ego行為係長期侮辱緊人既智慧
裸機充唔到電都要被問係咪有金屬
係咪冇插電 係咪冇啪制 係咪平時對部機太差呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞