EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
其實我都唔太識,
我自己用 Magsafer 2.0 差iPhone 13 pro max
都差唔足0-100%咁樣睇。
佢差完都仲有57%淨,起碼唔可能係5000mah做到既效果?
iPhone 13 pro max 有4352 mAh
Magsafer 2.0 得5000mah
打個六折姐係有~3000mah 可以用 [3000mah 大概係IP13PM 42%電]
你差完仲有57%淨,5000mah 合理
正常5000mah 應該係你32%>100%已經差唔多無哂電
所以應該係正常?
唔正常
10000mah 電你點樣計一定可以0%-100% 差滿IPhone14 pro
IPhone14 pro 3200mah
計算電量係如下
尿袋用量 x 升壓損耗 x 無線充電損耗 = 你可以用到尿代用量

其實我都唔太識,
我自己用 Magsafer 2.0 差iPhone 13 pro max
都差唔足0-100%咁樣睇。
佢差完都仲有57%淨,起碼唔可能係5000mah做到既效果?
iPhone 13 pro max 有4352 mAh
Magsafer 2.0 得5000mah
打個六折姐係有~3000mah 可以用 [3000mah 大概係IP13PM 42%電]
你差完仲有57%淨,5000mah 合理

3000mah 係iPhone 13 pro max 45% 電,上面我打錯
一樣

粒野32% 一野變0%

屌佢老味
奇怪。
帶兩隻100W 旅行頭
都冇佢一隻咁大嚿
擺屋企用嘅尺寸攞去旅行
成班傻西瓜
我兩個頭 65w火牛都已經夠
兩部電話 一隻錶差電 一個尿袋差電
除非出trip帶notebook又唔想帶原廠火牛
否則真係想唔明要咁大w數搞乜撚
又唔會6條友去旅行
同住一間房插8部機一齊叉
>>兩部電話 一隻錶差電 一個尿袋差電

即係你有4樣device要充電?
兩個頭65火牛點充4樣?需知一般黎講喺酒店時間唔太長,當中仲大部份時間係訓,好難話充完兩樣,再轉充另兩樣。

同埋帶得一隻火牛,萬一佢有咩頭暈身興點算?
試過兩隻EGO EXINNO+ 喺酒店充電途中壞,有陰影
曲?
用自己線 自己差機 都係差唔到電 成部機熄埋
仲有咩解釋
仲要幫佢試機 CLS
成個係呢個Group個個買親呢舊野都係有問題
又斷電又燒機
好多傻仔代答㗎
係員工
屌佢老母咁樣cut電已經垃圾,逐要單port黎試
真係傻鳩中坑先會買ego
之前買左2隻2腳momax 65w 旅行用
6 個窿 2個人用啱啱好
去左咁多次都無壞
先$110 一隻

細又細過佢
輕又輕過佢
平又平過佢
又用左兩年都未壞
加埋130w 又大火過佢
原來係ifandog自己中返炒家伏
apple都係出電子垃圾,你咪又係照食
Logitech 講明自己係oem廠,乜你以為佢係咩好嘢?`Eight-five percent of Logitech’s business is through retail sales in more than one hundred
countries. Most of Logitech’s retail sales are of consumer products, although a considerable
amount of these retail products are purchased for, and used, in businesses. The remaining
fifteen percent of Logitech’s business is divided up between our OEM business, which includes
sales of PC peripherals to computer manufacturers and our LifeSize video conferencing
business.`
呢度好多炒家搵食
大把人都係照買 好似mx3s咁 好用就係好用
唔似ego, 我個fd 買過3合一charger, Apple Watch 叉唔到,最後間店換過第二款俾佢
連基本野都出問題
如果係EGO Exinno+ 300W 的話,真係冇人比得上。

有咩充電器,係做到300W、5個TYPE C、仲要100W x3 、60W x 2、每個輸出有獨立W數顯示?就算有,又係咪咁既價?

有D就算5個TYPE C,但得一兩個係100W。

絕非打手,可以睇返我喺呢個post點屌過佢呢間仆街公司,呢部野,我壞過兩部,仲要兩次都係旅行途中壞,好彩唔係帶得佢一部。
ego垃圾係一件事,apple watch 會揀充電器係apple為咗壟斷市場,你明唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞