EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
發神經
fuse喺個三腳插度
電流過大燒fuse=fuse正常運作
因為任何原因,fuse以外嘅野燒=不正常運作
講完
1688cheap cheap貼牌貨係咁上下啦
又係責任在於用家
原來未有人 post 過來

EGO 我以前買過,用咗唔夠半年就電池發脹
已永久 black list

仲有容量呃秤

補返張圖先,費事比ego班水魚屌
EGO Innovation Limited
管理員
群組專家
講講個機制先.
拖板要燒, 首先係保險絲, 如果個電壓再突發, 或者更高壓,擊穿埋,就燒防雷裝置, 或者彈埋保險粒制.
睇樓主拆開, 連電容都燒埋, 相信當時阻隔既能量已經好高.
至於我講既係咪事實, 從樓主既電腦火牛相安無事可以睇出.
如果無阻隔到, 樓主既機箱火牛應該都爆左. 同埋拖板係爆電容, 而唔係燒著。
真正既防護,係爆保險絲,爆電容,斷開電。 冇防護,係燒毁起火燃燒。
所以佢成功做到佢責任。
所以幫到手唔洗燒左間屋,仲唔快D多謝我
多謝呀
所以話香港地
夠膽吹就得
呢d野佢都夠膽吹佢都幾好野
賣咗幾千個都冇事 用家問題
佢之前個無線充電尿袋唔係吹話自己電池係高級韓國嘢?
好在冇交到智商稅
中國綠聯都好過呢個垃圾牌子
粒野咁撚易擊穿仲防咩雷
有無得呼籲人唔好再買ego 啲QC差到仆街
賣咗幾千隻都冇事
一定係你用得衰
其實有事都未必出聲啦
就咁掉咗佢買第二個牌子
停用隻300w 轉用返belkin同mophie算
驚驚
有隻ego magpower 4.1
去旅行熱撚到差唔到電
真係驚爆炸 用返其他牌有線尿袋算
好奇問問,如果香港買綠聯出咗事,可以搵邊個?如果要申請賠償可以點搞?
睇你係唔係買行貨,香港有代理
如果淘寶買 你問下間鋪 寄返去搞
如果有代理就香港買算,起碼出事有得追。
要睇下你點睇
總有人認為買行貨,分分鐘等於淘寶買2隻價錢
無對與錯
咁你有好似有道理,要貪平就無理由畀多一倍價錢買行貨,同埋出事先再算啦,燒唔死錢可以再搵。

有大量「普通」問題佢唔post出黎咋,出事率肯定比所見高好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞