EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
都唔算嘅mu one佢仲有出貨 two就撞正武肺支那代工停晒工搞到凍過水
Indiegogo果邊就話會退返個第一代比我地, 但到依家係已讀不回人。 而kickstarter 果邊就反而真係收到

如果你話真係執左, 收唔到都無話可說, 但你仲有貨賣但應承左人嘅就無左回事, 真係講唔過
痴線級呢個post 打手多到丫,聚集左幾個牌子,睇得出既都有4個牌子
認真睇,真係會精神分裂。
2樣都有 效果相差不遠
你老味個個post都見到你屌ego 你都係打手啦,你出post仲勤力過人地員工。
即係屌佢就 客觀,幫佢就打手,我係掉低一句就走呀,好似你咁收人工做野咩,成日係到出post回覆做打手,我有其他野做架嘛屌飽你
[member]

[/membe]

屌 以後唔撚買呢間垃圾
吹到自己設計
賣3舊
淘宝 130 一樣款
買左淘寶呢款 $99人仔

好用 永不幫襯ego
belkin啦
話說EGO話個10000mah尿袋
而家市面上買到嘅都係更新版
咁好正常有之前買咗嘅客就問
有冇得幫手updated啦
EGO死都唔答
畀班客追到佢褲甩都答唔到
笑撚死

然後EGO老屈大家手上嘅版本都係Qi2

咁個post係出嚟做乜 如果之前之後買嘅都已經係新版
EGO 評選

答埋啲九唔搭八嘅嘢 有撚病
跟返佢個理論 理論上佢哋全部嘢都係貼牌
根本有少少呃人
我有買佢隻gen 4.1
係IOS入面永遠都係show 100%
個功能根本係廢 但個包裝盒又寫IOS linkup
似師兄你弱智喎
一睇知你基本野都唔識,唔識又唔學,又唔去google,就扮有料上黎出post屌人,識野一望就知你柒左,仲要瘋狂覆。

打手緊係好似你咁勤力啦似我呢啲 成日賺得5毛,你日薪肯定有50蚊

你話人就得既,話你唔識野就接受唔到,發晒神經 你唔好上討論區啦屌你老母 你去join共產黨丫嘛仆街
理論上係,咁技術上係唔係
我嗰個4.1 到宜家都係同IOS show 尿袋個電差成 3X%
我黎手就送左比我個工人用,
工人仲話個尿袋好熱又叉得唔多,比番我
仆佢個街
宜家M記仲有冇充電池回收我想送出去害下一個
咁大段字冇point 到 仲唔係畀我講中咗係ego打手

買個尿袋有咩基本嘢咁巴閉要google 要「學」?反正我唔係你同行,我學嚟做咩?我淨係見到成班契弟刷鞋好核突,咪撚同我講technical 嘢 我從來都係笑鳩啲人低能而唔係笑人冇叉電「知識」,我係唔識呀,我識畀錢咪得,從來都冇因為你話我唔識而唔高興,我識唔識你咪又係要賣嘢畀我先有錢賺,ego ching
街貨就可以更新
買左就即變舊version
連hardware都舊晒
真係當個客係傻
Verbatim貼牌野
本身都唔係出電源產品,只係見個市場有生意就搵廠貼牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞