EGO充電器集資百萬 網民全體中伏 EGO:我尻擺都正常

967 回覆
226 Like 16 Dislike
gadget 都有邪教咁
認真,大家成日話佢貼牌,但exinno充電器系列好似唔見有同樣產品?

想買過180-300W、有6個插位又有獨立顯示充電功率既充電器,有乜其他選擇?
唔多
充電器應該唔係貼牌
出黃金買平好多

有啲舊款貼牌野佢下晒架

ego都係標高價,扮晒本地高檔野姐
都係尿袋姐
想平咪買大陸大廠
想穩陣咪買外國野
你鍾意支持[本地]野,咪買佢
利申有一個exinno 300

講真丫,3c野 不嬲都係深圳重鎮
大陸野有時唔會比外野野差
最緊要識揀
入撚完佢個group 就知有幾垃圾
之前見連登仲有人吹奏
講真 我用淘寶無線尿袋都未試過咁
$99人仔 就係佢A字頭個系列一模一樣
講多句 淘寶野 最緊要識簡
求link
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5rOk8x4k7TCHn57?tk=EaM1W8wbHGu CZ0000 「REMAX睿量20W+22.5W自带线磁吸无线充透明1W毫安应急出差移动电源」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

你見到個外形就會明係邊隻
最大問題係佢既質素完成配唔上個定價
何止之前,係一直都有
近排睇佢fb 出左支電螺絲批,話送比vip ,
個網標價500幾,
轉個頭fb就彈咗另一個牌子嘅電螺絲批同佢一模一樣
只係賣緊兩舊幾水
bosch go3都唔洗咁貴同埋d制擺咁前一睇就知唔就手用黎甩細野買worx 大有呢啲平野好過
之前冇了解買左ego 好後悔。覺得冇12000,而且有時幾成電會極速直接變零。
仲有另一把風扇 叫人買夠1皮先送
淘寶同款
買bosch go3唔好
淘寶都係3xx左右
我之前都係咁,嘥咗成個鐘
worx 242好啲
傻鳩就係咁,冇腦又鐘意貪小便宜
而家到4.0尿袋type c轉出有問題,叉唔到 iPhone iPad
用緊依隻,叉完隻錶隻錶會暖暖地(原廠充滿隻錶係凍)
最近間中充滿隻錶後會1分鐘就響一次
呢隻我都有, 仲我一隻老婆一隻.
我自己嗰隻用得密啲, 依家佢一放電到70%左右, 好快直插到30%左右
老婆少用嗰隻就無咁嚴重
不過嗰陣有鏡面, 有內置線又有無線差, 個spec係好吸引嘅
唔要無線差買idmix個隻有mfi線
不過大陸牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞