[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
暫時睇完三集 What If...
巴打們,可唔可以幫我睇吓個Box嚟緊T2邊隻好?
你零課都咁勁既
打咗幾年先識嚟呢度跟啲攻略慢慢打 應該算好渣?
其實已經好好
同埋d制服都買得好正路,應買則買
如果想打高層,可以講下aim邊隻世界王,同埋目前去到邊層
因為每次需要既條件都唔同,而且有d t4先大力,有d 80都夠做
同埋既然t4,都可以順便考慮埋打盟戰既t4
真係Rouge
節日限定制服又係X men
要睇你卡去邊到
我自己就係一直儲T4料 之後卡關先升個關
個人建議睇
https://thanosvibs.money/worldboss

另外Cynicalex 有T4 WB 使用次數
我自己就升T4 cable之後解決咗後面好多關
不過如果本身打得唔高 cable就無咁快有用
真係好睇你打到邊

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1H0Hcl9oVZV9gA266xkJAqPv5bD1qwqhC5NeVbLj_-FE/htmlview#

除咗WBL
可以向ABX或者ABL方向諗
又或者Dispatch解哂未

因為WBL真係好長遠
除咗Knull同Mephisto比較簡單
T4加Rage都好夠過
後面幾隻WBL如果無reforeged CTP
其實只係T4都唔夠過
通常揀啲現在得T2嘅角色
無T3同T4嘅
又唔係X men 又唔係月卡角

仲有一個簡單啲就係揀代幣角色
因為依堆角色隨時都用到代幣換
就算要用都唔難攞
ISO8早期無咁多6紅
用住普通8粒6星就夠
https://thanosvibs.money/beginners/3
建議睇返ISO8個part

另外提醒因為轉套裝可以用好多金幣
唔用嘅角色就唔好浪費金幣轉ISO8套裝

而隻game 好多人問點先可以有多啲金幣
其實洗少啲金幣 已經好好用
唔好浪費啲金幣落啲唔用嘅角色

例如工具人角色
因為只係要放入Team
其實都唔需要轉ISO8套裝
Rouge對眼想點
等我仲諗住係Psylocke
一路冇T4 Storm就係想等佢
但Coulson好似好型
而家打wbl 通常都係打最低嗰幾層因為趕時間不過有慢慢推高啲
但係啱啱先識過ultron 新嗰三款世界王仲未打到
Wbl 唔識避招 所以通常都係諗住用傷害硬爆過關
盟戰本身都好難夾時間打 所以都無乜諗
主力pve 同pvp 嗰幾隻都有俾萬能ctp 輝煌好似好難整又要好多ctp 所以一粒都無本身升jean 係貪佢高傷同埋pvp pve 都用得咁
下一隻本身想升黑霹雷 但係又想搏小美會多啲uniform 更新會勁啲咁 想快啲爆多幾層wbl 咁
Dispatch 嘅話解到13-1 only 可能係因為雷神同cable 都無乜俾靚ctp 佢地 打唔切
慢慢摸熟d招都會順好多
同埋wbl優先講求卡片質素,重鑄ctp之後再砌,唔急
繼續儲資源
thanos、cable、同小美80配激動都好勁
captain marvel都係中上戰力
wbl最重要除左主力,仲有工具人,即使ctp唔多,但都夠力應付

盟戰盡量每日都打,獎勵拎幾多得幾多,用mini rage都ok
下隻t4 blackbolt絕對歡迎,因為t4技大大力
其他人選可以係gwen,因為luna 無新制服
而且速度人類打盟戰既性價比係最高
Get 錯咗盟戰做佔領戰tim 盟戰有打 但係最高嗰日係無限制rage 女巫手動都係得900萬 未用jean 試
Gwen都有買新制服但係未升 但係見人講隻驚能攻著數啲?所以先諗住T4 blackbolt
卡片無乜料 所以得12%
wbl同盟戰大部分角都相通,所以升兩者兼顧既會比較好
有時間先再研究盟戰,前排更新獎勵,好值得拎多d

能攻優先因為暫時meta角多數能攻為主
如果對bb有愛就可以升或者參考搵我巴上面個表
睇下你想aim邊個世界王

卡片數值唔錯,同埋好在5張都係pve向
精埋黑豹同thanos卡貫穿就會再多d
其實如果講實用性
一定係升female speed human
理論上一隻luna snow解哂
14日內解到 5次ABX(星期五可以打2次)
同6次ABL

如果無課 無luna snow
咁gwen似乎係最好選擇

而且WBL都好多human 同female關卡

另外T4 BB係輸出高
不過生存力麻麻
打高階WBL都唔係咁易
不過打GBR保證唔會被人踢走
https://coupon.netmarble.com/mherosgb

入code攞野

MFFHELA

MFNEBULA

個box?
我想要靈蝶replace暴風呀
女人未化妝係咁
game 入面化左妝
唔該曬上面兩位ching 解答 咁我試吓升gwen 睇吓好唔好用先 因為淨係有uniform 未俾ctp 佢如果用得順手就升佢先 感謝意見
(我都認同用blackbolt 打wbl 好易死成日變咗豬隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞