[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

原來allinace啲 card chest有新卡
呢張睇嚟出嘅機率幾高 我已經有3張
其實新角event battle好仆街
打哂得150粒生體
升全20裝平均要190至200粒

無高T2卷基本上好難T2
不過好彩隻新角無咩用
咁慳返啲時間好過
直接T2算
我隻wave仲未T2
wave工具人嚟講咁有用
ABX/ABL最後都用得着
咁新角色我慢慢整
等下一次高T
我比左wave先
另外一張仲俾咗偉仔
其實應該留返幾張下年Epic Quest
每次Epic quest 都要月卡角
最少都要張高T卷過
咁唔比wave住

聖誕限定制服又多個工具人
請問即係邊一關?我搵過都唔係太見到。
節慶制服好似係一男一女, 其中一個係工具人?
另一個女角我估地震女

自膠 我睇少咗 個關入場原來要新角6星
無卷係升唔到新角
新手又無咁快有6星高階卷
似乎攞唔到張6星卡
不過張6星卡都唔係咩重要野
當我無講過
爆破男性 我cable 傷害有望可以突破天際
特工等級好似要一段時間先升到上15
開下角色就會加到
同埋每日定時上午下午嘅7-8點, 1-2點
打2場世界活動都會拎到資源去升特工等級
auto掛機就得, 佢拎全部玩家中戰力第一名嘅角色俾你操作下
海拉又幾勁
T4用萬能再生打85層奧創都極度輕鬆
明白 想問下 係咪淨係用頭3個黎升就可以 其他料係有其他用途
係, 食個d盒仔就得
其他都係角色附加裝備

烏魯插落裝備度, 睇款式加唔同數值

ISO同位素都係, 跟齊指定顏色有套裝效果, 套裝效果可以用錢洗想要嘅

特殊裝備加額外能力, 比如開盾開增傷
SPIDER-GWEN都幾好用
岩買左新skin
應該升左上成隊上t2先

終於可以正式喺windows到玩MFF
google play games 有得玩
掛劇情同其他mode都好方便
而PC 效能勁 load 關卡都好快
要唔要比錢
https://play.google.com/googleplaygames

唔使錢

btw 要用Facebook log in
出機用iPhone玩
返屋企開windows 掛啲自動關卡
想問下 我都唔係好識分用咩隊伍打好 第2章故事完全打唔入 係咪要升晒卡,同位素,上t3先會夠打?
一般唔會低二章就要t3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞