[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
試下先
不過用緊出面d模擬器有得多開幾個,同埋錄Script
用緊咩隊同埋升成點?
原本有六星神器係咪變必T4?
宜家夠料T兩隻但揀唔落手
Dr strange好樣衰, GR感覺一般但係咪pve好撚勁?
有神器睇你打唔打pvp
海拉同gr我拎黎打異界,佔領

gr pve都勁,abl刷分要用狂怒,不過我用奧丁替代
我都想要海拉同gr 神器
但係唔知點解download唔到
佢顯示無法收看
姐係咩意思?
關升埋15裝, ISO要入套裝
求其一個增傷特裝
試下咁樣
我都唔知第二章個難度要求
我未試過下載唔到
正常Windows PC都應該下載到

Community可能都有類似情況 可以睇吓點處理
https://support.google.com/googleplay/threads?thread_filter=(category:play_games_on_pc)&visit_id=638385106106360682-477305416&p=threads&rd=1
https://www.youtube.com/watch?v=v5_gr2Z5ujg
youtube彈出嚟
80 Hela 配萬能破壞都咁勁
似乎真係可以玩PVE
三日都唔跌1粒卡霍麗生體比我
問哂兩邊客服都未解決到
岩岩升朝偉先用左10本藍色書…
竟然係XMEN新T4
女角睇髮形似魔形女, 但會兩隻工具人
定係小淘氣/武器魔女??
應該係小淘氣t4
我都係無法收看,完全唔知佢講緊乜
如果真係rogue就好
卡咗係gorr healing限定關
我隻carnage又唔夠力

想問下邊d ctp做肥料好
再生聽人講難攞

搵唔到marvel future fight
毅力實走唔甩
再生依家都少用,因為pvp角傷害太高,頂唔住
目前都係重鑄嘅權威、貪婪、蛋、征服(異界)為主
但都可以留少量保存

我自己就睇吓重鑄Pve 定pvp 向ctp
Pve 就用多啲pvp ,pvp 就用多啲pve
想問下如果已經知隻角係玩PvP /PVE
CTP跟cynicalex個excel 應該都唔會有大問題?
Btw
想搭單問埋
點分隻野係啱用energy定rage
見佢kamala 同moonlight都係suggest energy
如果唔sure可以喺度問
我哋再研究

我覺得pve 嚟講可以大致分兩條路線
1.世界王
2.多老母/盟戰

1.衝高層就需要重鑄energy/destruction/judgement
一次增傷ctp 前提係角色要prof friendly
某啲角夠力都可以用重鑄rage

2.就需要rage
追求多老母速度/盟戰衝高分就要重鑄埋

而有啲玩家測試過某啲屬性角
用mighty judgement打盟戰=普通rage
咁就可以順便打埋世界王

Kamala 同mk 段數高,同埋proc friendly
所以打世界王就可以energy

而Mk 同黑豹都係近戰英雄abx 人選
有需要俾粒rage
play store有
邊隻模擬器都可以
我升爆哂之後發現唔夠書升唔到
睇嚟係天意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞