[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今個折完左後
過幾日聖誕就全suit 6折架啦
工具人我冇咩必要唔會升制服
就算之後出制服都係一買就食到個制服技能,除非為咗升其他輸出角件關聯制服
黑五啲制服都仲有大把未升
嚟緊等週年半價先再買
今日打完哂4 round攞咗8個定9個生體
24% --> 73%
暫時174
睇下完活動有無220粒
1. 改善為同位素-8的發動型增加所有一般攻擊力效果

與漫畫卡的發動型增加所有一般攻擊力效果相互重複適用。

新卡得5%發動所有攻20%
好似本身11%所有攻嘅卡好d?
各位師兄好 今日新加入 多多指教
有個問題想問 麻煩晒各位
係T list 到見到有iron man
係依隻定係會有同一個iron既唔同型態
如果當我睇中蜘蛛俠 係咪跟頭像對就唔會有錯
唔好揀iron man/蜘蛛俠
有得免費攞

然後隻ironman 有個skin同個icon一樣
簡單講隻game要買skin
愈新嘅skin愈勁
即係人係一定岩 個t list 係跟skin 黎排?
咁如果我唔買skin 係唔係代表佢唔係T1
頭先用Luna打盟戰
Luna卡個5%加能攻
體感上都有接近一半時間發動緊
可能都要睇隻角多唔多hit 數

但抽完又要升又真係唔知要幾多資源

尤其ironman/蜘蛛俠呢類
佢哋好耐之前出
啲技能太舊
呢隻game啲skin會改技能

Tier list入面嘅野全部都係有skin
歡迎
可以咁講
因為制服可以幫隻角翻身
https://thanosvibs.money/beginners/1
呢個網有個beginner’s guide
入面會寫邊啲角會免費送
同埋會有升角推薦可以參考
亦可以隨時喺度問我哋
最緊要聖誕會出返無折聖誕suit.無買要買返
唔禁入去睇有時好難估邊隻打邊隻
熟能生巧?
無錯,通常都係嗰幾隻
Game入面買制服嗰版都會default最推薦(最新)
睇多幾次就會記得
請問 打完教學抽6星真係尻抽開波好定係個網站果啲抽中先開好
直接開波 反正開頭隻隻角色都差唔多
新手記住入legendary battle開齊啲免費角色
要打到8-3
我盡力
衝左
新手問題 黃色星星加4粒紅星代表咩
係咪繼續打到佢會升做全紅就叫6星

分開兩樣野
黃星影響LV上限, 6星可以升到LV60
升黃星要用生體
紅星係開隊長技lv
6紅LV60, 升埋4件裝備上20lv就可以T2 (lv16-20要用生體)
明白,另外想問下支援課幣係點先拎到 係咪要課

呢個?
打次元任務達成條件就拎到
打最高難度會一場升12, 每60就一個獎, ?有寫個獎勵表
見到了謝謝
新手可以打event battle 最後個關攞住gwenpool張6星卡先
non-P卡嚟講 可以用住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞