[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
一套你升滿6星就無用
佢會自動拎永久加成
最終你都會用晒P卡
因為P卡先可以重鑄再加強
https://thanosvibs.money/beginners/4

雖然P卡係最後嘅Build
不過有5張普通卡 (dr. strange)係勁
佢有加貫穿傷, 抽到可以用住先, 等有P卡再換
咁我放哂4張p卡先?
冰月同cable p卡都係好pve卡,必放
同時用神話卡將佢地精製,盡量每張最少有3粒藍星

loki同黑豹都係後備卡,前期可用,但中後期肥料
如果用住先都可以,但之後都要用水晶拆
但如果唔想浪費水晶,睇下之後會唔會有芝麻巴講既dr strange卡

或者loki普通卡(+所攻)、其他普通卡(+暴擊/暴傷/冷卻/攻速/忽防等基本數值)
直到有好pve卡先再入替
收到你
有d後悔T4左馬面
勁過奧丁但打ABL唔知拎唔拎到下個獎
都係T4左妖精女王先 角鬥士好似WBL 打得一場
想問下除左課金仲有咩方法可以打多啲角色碎片,t2潛能下下都唔夠碎,次元任務以外有咩辦法
初頭確係會缺d資源
你影域打唔打晒得?
好似都幾百角色碎片

唔夠人打唔晒的話就用影域嘅bio選擇卷用黎開d新角, 新角戰力都高過d無制服舊角
https://forum.netmarble.com/futurefight_tw/list/2409/1
官網更新post睇近幾個月新角
唔知有無其他方法睇
打到第七層,之後都唔夠打
影域唔一定要擺哂3個先開到局喎
太遲知道,後面先用返一隻,所以冇哂角打
仲有星期四23點重置後, 時間線同聯戰都打埋
因為呢兩個星期五朝早會reset, 所以"星期五"係可以打兩次
拎多少少資源都好
時間線個token都可以換bio
幣少警告

下次更新有T4限定新game mode
新手可以點先快啲有第一隻t4?
就算老手唔課的話, 都要約3-4星期左右T4一隻
呢家有40% off , 咁快極都2-3星期(睇運氣)

我諗新手第一個目標都係每日打贏5場傳說世頭嘅努爾
呢家會送幾隻T3, 升夠5隻買返最新制服, 當然有discount先買
再升一堆工具人角色試下打成點

另外每星期記得click時間線呢度估邊個最高分, 次次揀MPKB就得
估錯都有token派 , 可以換T3資源
我個ac 係回歸,唔係新ac 所以好似冇送,打頭目打到終極2都唔夠打
patch note 一早提咗
睇返我#436
聽日應該就係T4 SS sneak peek
一連3隻大食怪T4
邊幾隻角?
同埋咩特裝, 卡?
依家得呢啲,最勁得隻索爾,啲資源比哂佢
有本事就黎埋F4加dr doom 放馬過黎
俾雷神ok
有個CTP或者迷你狂怒(即係特裝,能力係按回避/暴率增傷)
卡片有資源的話可以重鑄, 搏下有無藍色加貫穿
d劍都係, 有就升6星用住先, 唔駛等靚先用, 加得幾多buff就加, 又無負面效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞