[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
bug 咗
佢有幾個任都係咁
仲要琴日11點後打世王無15%up
今朝打先有
啲捷徑有幾個都錯哂
答問題果到韓字又未改
竟然咁耐都未有更新fix
佢個15%effect好似要重新入返去先apply
我玩到11點個陣見無變
重新入過就有返
當初估到Moon Knight都九成落返二線,但估唔到角鬥士可以咁癲

又嚟請教各位 呢度應該揀gg仔定blackbolt 好原本想揀Adam 但係原來無得揀
揀gg 仔係見自己pvp 輸得幾勁吓但係諗緊係咪應該谷bb 打pve
(本身t4 得jeans 同gwan
揀邊隻T4先 遲啲Cynicalex 應該會有
如果唔急 就等片

我個人覺得就升BB
你都買咗佢限定制服 唔T4 BB就好浪費
而且 BB T4 招技會睇到有好明顯嘅輸出增加
比起其他T4技 分別好明顯

而且GG仔80lv 都夠打PVP
反正都係用嚟秒敵人 唔使特別T4 GG

不過如果要清dispatch 我都係建議T4 雷神
感謝 bb真係好大力 咁我睇定啲再揀 本身都諗住儲吓料先一次過升上去
PVE好d
推高ABX, ABL個分拎多d資源
bb同cm都ok

時間線強勢嘅角都係jeans,adam,狼人
黎跟可能銀衝有T4
GG同hulk對住呢班都變弱勢,你留資源升呢班仲好
如果你得jean T4打時間線
咁另外兩隻搭工具人buff爆jean?
記住工具人唔係隻隻buff到PVP, 有d係對頭目buff咁PVP係無用
賣4色符石同d爛鬼裝備箱
賣咗 連啲經驗晶片都賣埋
早幾年又係等錢用 睇漏眼賣埋啲制服晶片 心都痛尻埋
狼人唔知點解我用得好差 所以無擺佢入隊
而家係用Adam jeans 同gg仔打時間線
其實係咪應該換走gg仔放至尊法師落去(有制服)buff jeans
至尊法師都ok
如果你會出埋adam
咁可以搭鋼人
鋼人零升過仲係t2 only 同埋無制服
其實之前有試過跟呢度啲大佬砌隊 就係jeans 加法師 覺得jeans 係勁咗好多 但係有種打少隻嘅感覺
巴打叫咩名?
新手account先有得拎?
7日登入就係新手先有
下面幅圖4隻T4就所有人都有
加啱左
彈到癲
有無試過開場前kill app
可以入得返?
Thz all

入到去都已經好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞