[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
cable好奇怪
要開SFX,T4動畫先高傷

打完今日有200粒bio
升完20裝淨16粒
慳返張高T券
我打咁耐得165粒bio,真係同人唔同命
真係點做到唔計首次通關嗰堆
之後每日打有一半日子都係零
唔係零嗰啲每日都係得幾粒
仲係第4件裝18中
皇恩浩盪 今日打到尾3嗰關先跌兩粒
20 20 19 15
點解大家咁黑
我三四日前已升完
你vvvip點同
冬制t4似係Psylocke 唔係小淘氣
幾時先有情報
想問下 T2 60再升上限 係咪不斷食自己碎片升 冇其他方法
你指60->70?
食乜生體都得
得裝備LV15->20要食自己生體
20-25都唔駛生體
我另一個accoun打埋今日都係165bio
係就好, 想要隻勁野replace暴風女
有冇話換邊啲生體會比較化算?

請問 同位素係咪跟推薦第一名果個就得
同埋係咪要不斷咁合上去
同埋果個更變套裝有咩用
通常過載同憤怒哭
主力最理想嘅套裝係樓上巴打講嗰兩個
不過如果金錢有限,鷹眼都可以用住先

最好等到洗同位素半價先,急用就無辦法
變更就每次轉一下,自動揀邊幾套就唔使下下襟
洗到一個憤怒
但最理想係全6紅星加5 再裝?
另外想問下強大能力即係咩角色
要發揮套裝最大效果(攻擊時12%+所攻40%)
要六星>強化到+5>覺醒六紅
資源需要唔少,所以優先投放落主力
+5都可以用住先

去團隊襟完左邊個制,再揀能力就會搵到相對角色
派遣推得幾遠得幾遠,再放d角色入去掛,呢個係拎資源既好方法之一
收到派遣1星同3星會唔會影響到拎資源既多少
Btw 我仲係唔太明 組隊果到 一隻主力 一隻隊長 一隻sup?
主力係用黎打 隊長同sup 就要佢招技比主力用?咁要唔要睇佢果啲咩組隊用既組合?

辛苦晒各位有份答既師兄
祝你地聖誕節快樂 打到你地要打既野
派遣我都忘記星數既意義
最好完成到佢要既條件,例如需要強大角色、女角等
起碼唔使隔一陣無耐就要領取資源

因為派遣關既怪d等級會愈黎愈高
所以隊長建議有隊長技「增加減益效果效率」
白狐、聖誕制服黑貓(被動技)、魅惑、巫醫等都係人選
主力夠力既話,sup就係buff主力,有反派增傷/無視迴避

所以派遣推得幾遠得幾遠,再放置角色拎資源
新手教學多左隻loki 又想升
上年12/16出聖誕追加情報
聖誕都到喇
今年聖誕suit更新咪玩9完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞