[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Thanks 咁多位ching 分左手想搵下驚玩
想問下前面跟呢個o唔ok? https://thanosvibs.money/beginners
真心咩?成300隻角色,又咁多game mode唔夠打。呢個慢慢儲,係我身上係成7年幾。
話就話有266隻角色,但實際上用到嘅都係嗰幾隻。
新手用免費角或者買幾件新制服就已經可以比較輕鬆打低層boss
穩定五場之後就跟住tier list 練,再搞下卡片嗰啲,基本上PVP mode 都唔會有咩問題。

我覺得跟得過
不過如果有包埋月卡角嘅選擇劵
可以喺度問,唔課嘅話張劵好寶貴
雖然啲角遲早都有
但工具人早啲拎,pve都會順利好多
唔該晒手足 應該都會中課下
幾百隻角色但要升嘅都係新出skin個d
平時d mode會用嘅角色都係十幾隻就夠晒
我無課號儲幾年都係咁打晒,無卡邊隻wbl, 全部打lv2就得
T4都開到幾隻
咪鬼用ipad打啦
我懷疑佢根本冇整好iOS版
幾多年前嘅ipad
4/6年
好似係
要全T4入
明明都唔夠T4料 點衝啊屌
依家有嘅 T4 工具人得 Mystique
Star Lord, Gamora, Cyclops 依幾個都即刻有返 T4 嘅價值
https://forum.netmarble.com/futurefight_tw/view/2409/1524445

Thanos 無龍炮,但估唔到神器改勁咗
睇嚟好多廢神器都有機會翻身

天使唔使綁定做隊長,依然pvp 向
Santana 火屬工具人,值得升

T3書新改動值得讚,德政
Blackswan 掉齊萬能ctp ,不過應該都係高層先易啲跌
有連續強化神器同batch合成劇情碎片
終於
世界頭目:於傳說+難度中,套用100%必定獲得宇宙魔方碎片的效果。

都打到傳說+, d魔方有撚用咩
德政
次元裂縫入場門檻係要T4?
我拎隻T3 GG俠入去都唔夠打

回歸兵任務要打贏裂縫先拎到 T3-selector
正啊,五星hero chest

我屌你咩
得13%貫穿唔知夠唔夠打傳說+

升到60lv都有水晶送嘅
唔駛
唔清楚LV1個具體難度係幾多
但同打派遺差唔多(但用得一隻)
要兩隻工具人, 或者一隻工具隻,一隻隊長技有無視回避會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞