[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[1/17 14:51追加]
維護時間有所延長。
為此一直等待的特工,造成您的不便,我們深表歉意。
我們會努力盡快完成維護。

維護時間變更
預計15:00結束 → 預計16:30結束

我今日咩都未打
應該又係派下熱血同體算數,諗起以前加時會派水晶
[1/17 15:22追加]
因維護延遲,追加了獎勵。
能量 X 100,熱血點數 X 50 → 能量 X 150,熱血點數 X 100

當我地乞衣
100熱點算好
可以200熱點一次過車晒落巨頭
入得
23%已卡
唔夠時間線入場次數
Omega Kid T-2.5
史詩任務…….今次好多角色都係要開x-men月卡
唔係一個咋咩
又要每日刷史詩
更新無uniform collection
而datamined 月中 T4 係mystique
又係工具人

似乎鋪緊新game mode 入場最低要求係T4

btw 新 Epic Quest無人討論
卡緊23%
唔計DX都係開得一關
討論唔到
反正幾年先一個史詩任務,一日解一個故事進度我都嫌佢快
開到大boss又剩係得T3,慢慢嚟啦
又係嘅
我都一樣係23%
有一絲希望下次會係鐳射佬新制服

又係速度女,幾時先會有t4變種近戰/爆破女
hope似乎有望做到女近戰abx meta
不過最吸引到我反而係掛機畫面
其實我覺得最搞笑係Team up collection
唔知點解出咗一次之後就無再更新

仲以為NM貪錢會係今次更新加埋goblin queen team up collection
同cable 撞哂人種同其他屬性
啲人升咗T4 cable真係無咩需要升T4 鐳射
實用性太低
仲衰過black widow,後者起碼稱霸過速度女
未出惡靈前又係abx小幫手首選

不過雖然今次未必有team up collection
但未嘗唔係好事
d角出得唔吸引,t4仲要係鐳射佬
話唔定d幣喺盟戰拎齊升爆,先會再加新collection
其實好多系統都係nm玩一陣跟住就唔記得左
然後不斷出新野,反而無諗點加強D舊系統
制服兩件套裝無再出
把神劍有無得精製?
卡片精製有無得再搞?
神器有無得再提升?
同位素系統有無得再搞?
烏魯有無得出D更高階既?
大把人都未搞掂d劍, 卡都未洗得靚
邊會不停出咁多縱向強化
呢d縱向嘅強化只會趕客
當初出鍾鑄CTP精製卡一樣成班人屌
因為必定要食更多高階資源
縱向嘅提升都係會令戰力大通漲

而mff都仲有心target多d新玩家 (比如成日改善介面,更新新手教學等等)
橫向嘅提升就相對戰力上嘅提升唔會太多, 例如劍,collection
無T4>T3>T2, 輝煌CTP>CTP 咁樣嘅大差距
放緩戰力通漲就唔需要整一堆超難嘅關卡
新手/微課亦可以enjoy到, 比如唔需要做d得大課長先打到超級傳說世頭
遲早嘅事
留返個更無太多野個陣先出
49%
又卡時間線戰鬥
次元d野死都唔跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞