[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
更新檔成2GB
想問下新手係咪應該將資源升哂係洛基先? 果D T2 T3係點升?
reforged greed Ghost Rider 做T4 striker勁唔勁得過reforged rage T4 Black Widow/Thor
用個T4材料優惠活動升返隻Ghost Rider先
有d難答
loki唔係差, 但起手又好似唔應該谷佢
你係因為佢送4隻所以升佢?

1-6星用佢嘅生體升滿後, 可以升上60lv
裝備可以升到20LV, 16-20要用生體
之後就可以升T2
T2後打世界頭目解放個潛力 (睇運氣, 有時一野100%有時要幾日)
之後就可以食任何生體去升到70lv
裝備都可以升到25裝
咁就可以升T3
另外隻game有好多升級卷可以直升
比如20lv裝後就可以用普通T2卷升T2, 慳返d資源
高級T2卷就6星1lv裝都可以T2
咁依家應該升咩先?
有咩普通角值得T4(任務) ??
我得Thor同Gamora
Thor
類星體(新)又係月卡角

新手唔好升Loki
今日更新開始送

提一提新手
今次更新第7日送嘅卡 非常有用
裝咗個兩張卡後 打WBU絕對易好多

今次更新之後
新手比以前更易上手
不過剛剛先今日更新
新手教學無咁快更新
可睇住先https://thanosvibs.money/beginners

以下係個人簡單建議
1.升主力4隻角

現在送個4 隻T3 同有齊四種角色
所以打ABX同WBU 已經非常簡單
主力落資源落依4隻應該無問題
而且以前新手升T3都要好耐時間
有T3當然用T3 唔通仲用其他T2角咩
啲6星ISO8用落依4隻 實無死

2.Epic Quest建議都係升
Wolverine X men Epic Quest先
因為每一隻暫時都有用

3.其他野睇返post頭之後再問

4. 隻game做齊活動攞P卡同CTP係好重要

5. 得閒再寫
之後700代幣活動會送
應該都無用50代幣開角
我估應該係Ghost Rider
不過兩者分別應該無人會知
因為大部分人都應該用Rage落GR到
月卡角原來我都開晒
雖然都係1*
其他可以喺商店買
通用打到ABL, ABX嘅角
因為越高分資源越多
比如八爪打到反派紅屬
不過重點係你有咩skin
講左活動會送1星
之後用高T卷啦
個個月都送一張
thor +1
雖然已經唔係最強宇宙角
但依然強勢實用, 又係免費角
咩mode都通用
GR用緊greed

striker個輸出無研究過
淨係睇過有個youtuber做實驗 BB用Bishop做striker係高傷d
嗰幾隻全部都有skin
升晒佢啦
冰月, 大媽個堆
想問下值唔值得用6600水晶開epic quest拎角鬥士?
係咩冇限時幾時要揀/做完個t4任務?
暫時無咩review
上面條youtube片都講用嚟打1日ABX

我自己就諗緊OWB可能會出到場
因為mutant 通常都畀人nerf
而combat較少比debuff
角鬥士話唔定PVP可能都唔錯
不過我都係睇定啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞