[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
爭啲直接刪咗封mail
就嚟制服特價,有冇邊幾件特別買得過?

定係跟頭post嗰個網站推介嘅角色買哂先最好?
聽日佔領完咗就join
code呢
同求
買制服可以睇幾個方向

1. 主力
優先有t4既角色,因為即使未t4,80lv已經有超越一般70lv既傷害

2. 工具人
揀有t3/覺醒既工具人,多多益善,未出t3/覺醒係盟戰都有出場機會

3. 屬性制服(for主力)/組隊收藏
有d制服作為主力既屬性制服,藉此補強(尤其物能攻、所攻)
而組隊收藏需要升級唔同舊制服,暫時唔需要考慮

如果有經濟能力先考慮3,一般主攻1、2就夠
制服唔使多,夠就得,睇下升唔升得切買咗制服既角色
唔係既話過多排又出新就追唔到(工具人唔怕買,實有出場既機會)
買夠制服最好將其餘水晶投放其他部分
例如周年、黑五特價抽p卡、bingo,呢d係大幅增加資源/補強既好時機
https://forum.netmarble.com/futurefight_tw/view/2408/1524612

jojo仲係對宇宙人有buff
即係可以慳返唔駛T4
目前啲角色係咁,得GG俠同Loki係買咗水晶制服
Venom係用Guide Quest 試用到最後一個task唔T2住

應該都俾人用嚟打高層世界王或者異界多

唔知有冇遮多咗
季節限定制服我都遮埋,到時復刻再決定買唔買都得
主力角就可以考慮鍾意邊隻
或者跟佢推薦都可以https://thanosvibs.money/beginners/1
工具人優先升buff全部角色,先再考慮英雄、反派限定
最後係唔同類別(屬性、種族等)
幅圖有d工具人無包括,例如phil coulson、sif、ronan、angela
淨係免費角(無論需唔需要制服)都有好多選擇
想問下原生T3邊隻最值得升
啱啱打到10次黑天鵝
但係我驚升錯嘢 資源有限
今日更新完有6折制服特價
定係等多陣到9周年會再平啲?
以往周年係半價
25號先到週年
4月都仲未半價
今日冇世界活動?
唔記得邊d係原生T3
記憶中大部分都係PVP向
重開game就有
屌,過咗一點先見到
想問下點樣可以有多啲錢,我成日用哂啲錢
無計, 初期要逐步升人升裝係要好多金幣
大概到中期就會穩定(大概係打晒派遣, 唔洗刷關都5場WBL)
派遣個農場記得調整個LV等可以定期拎多d資源

game設計係獎勵keep住玩嘅玩家
例如你角色池越好, 你放落派遣嘅LV提高就會獎勵多d資源
所以keep住玩回報就會越黎越好

要周轉的話可以考慮賣少少圈住嘅材料
有d我直頭唔知有乜用
派遣依家卡左係13-1, 試左好多次都過唔到,我未升好漫畫卡
13係難
清晒1-12已經好好
有無放d人入去升派遣LV
唔好全部自動就走
有時佢自動升突左嘅戰力可以放另一邊升LV
見條排有一半以上就可以郁下d角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞