[I/A] Marvel Future Fight [96] What if season 2 更新之 T3梁朝偉

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新果件會有,農夫就無
我會揀LUNA SNOW
主要目的係打世界王定係多碼暮
如果打世界王 你要有審判CTP 再揀有屬性傷害, e.g. ghost rider, luna snow, 唔建議揀miles ABL, ABX出場機會無LUNA咁多
如果完全打唔入終極世界王,係咪應該搞咗卡片先?但我見拆卡片都要400-600鑽好貴

你裝緊呢幾張唔係p卡,所以可以直接裝勁卡上去
唔使用水晶拆
巴打有冇dr strange 嗰幾張(加貫穿)/p卡?

特裝嘅話,最好係一次增傷/無視暴擊率/迴避率
呢三種係無ctp 情況下都有唔錯嘅發揮

卡片、神劍、特裝/ctp 三種都係不可或缺
一見到天使件新制服 我就諗起anson lo
係 攪好卡片先 舊卡唔駛拆 直接放P卡上去
練海拉carry你打世界王好過洛基
是但塞個破壞ctp/增傷200%普特比海拉靠T3技打
岩岩先抽到最佳故事,應該換走邊張?
中間black widow pvp向
換走埋就係最靚pve組合,恭喜
謝謝, 咁PVP 邊幾張?

主要呢幾張,因為都有固定加hp
最佳故事好在hp所攻係頭兩屬,所以品質7都有11%
無論pvp同pve都用得,百搭卡
要抽多張最佳故事,等佢有up先再抽
結果為咗兩張Doctor Strange卡
我成個acc剷咗重新玩過
有咩咁緊要?
我個acc係回歸acc玩咗8日,仲要之前無玩過咁濟 (角色表 #723)
新acc day7送兩張Doctor Strange卡,固定有貫通屬性
我覺得pve卡組可以精製到25貫穿先再諗pvp
因為pve卡砌好都可以拎黎打pvp
等周年抽卡特價全部all in/買制服
咁樣補強會順利好多
係 攪好卡片先 舊卡唔駛拆 直接放P卡上去
練海拉carry你打世界王好過洛基
是但塞個破壞ctp/增傷200%普特比海拉靠T3技打

唔該晒兩位
剛打左blackswan 1層
都唔難打,不過t4先入得
無D工具人用,會打耐D
用狼叔再生角基本都唔會死
傳說+打底層都ok過倒

要刷樓層嘅話快 㩒組隊效果嗰度可以用到非T4角
入到場?
等緊拆cpt 半價
我今日已經冇晒入場次數 但係訓練模式入到打到

有無人更新完係咁完全按唔到任何掣
Metoo 銀同薩都用緊再生 俾人虐待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞