[KPOP] K-POP 2023討論區 (47)

968 回覆
1 Like 17 Dislike
冇咗老鼠屎
失戀D-1
如果今次無咗Lia首歌爆紅點算
ITZY洗唔洗學師妹開成百場簽售
lm
想色色
我覺得問題唔係有冇人care實力
而係JYP揀嘅歌完全唔啱市場口味
就算你有實力都唔代表聽眾會想睇你用實力表演一首唔好聽嘅歌
近幾次Itzy嘅主打歌除左sneakers好d之外根本首首都唔掂
仲要同期好幾隊女團隊隊都出到好歌
競爭本身就比Itzy初出道個時大左
路人要聽女團有大把選擇唔一定要聽你

就算有路人咁啱想聽下Itzy
一聽就聽到你係到cake cake cake cake cake
ma ma ma ma mafia都即刻掉頭走去聽其他團啦
直程未知你實力之前就已經比你首歌嚇走左
舊fans留唔住新fans又吸唔到
唔越做越頹就奇啦
正常:
歌>女>實力

Aespa💗,可以:
女>歌>實力
清覺得Mafia同Cake係咁差嘅話
又點睇Le團 果三隻主打?
sneakers絕對唔係好啲
可能係本土成績ok
但呢首歌絕對係令到佢哋branding極度受損
同埋全球大脫粉嘅開始
https://youtube.com/shorts/MnHxZocF6vI?si=0cTGz2uoywF9RMkQ

岩岩聽返Savage,都係覺得Savage段Bridge 係最靚最好聽
https://youtube.com/shorts/C0xxhphViEY?si=qhJKIEVDsFsfXU4j

THE BEST BRIDGE IN 2023💗❤️‍🔥💝❤️💘
唔洗講了,一定係
賣人性美 5個人跑活動 跑到2個病哂 剩下3個都殘兵敗將咁款 係咪要鬥到最後一個生存就俾solo
連佢哋自己都開始質疑到底係咪自己問題
講緊itzy就冇無謂拖其他團落水
過百場簽售都係fan service 寵粉
Sneaker 都好難聽
一定好聽過簽售天團NMIXX啲歌
起碼韓國人外國人都BUY
一定唔係因為谷一百萬銷量
雨琦小姐姐永遠都會將"真係"講做"賤閪"
所以咪話JYP有料 本身有家族飯 資源都俾佢敗晒路人fans
朴栖含退伍喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞