[KPOP] K-POP 2023討論區 (47)

968 回覆
1 Like 17 Dislike
隻MV dup多左本做CG

隻舞暫時未搵到易記既特色動作,睇多幾次先

隻歌就一般
唔太好聽我都覺,但服裝係型既,個MV既CG都幾靚

unforgivable好聽好多,本身幾好聽
NMIXX 新歌除咗 "come on so-sonnar" part, 都打敗依首。
我都覺係唔係好聽
但點都好過弱智抖音風
at least都叫岩返佢哋氣質先
菠蘿雞2號成日捆綁ZB1 RIIZE做御三家

好過kick kick cake

再睇多左幾次,隻舞都唔錯,係有d Aespa排舞師d手指指,個排舞師影響力好大

KBS好賤
要搵橫額 慶回鄉
傻仔
話說琴晚發夢,比我夢見hot girl gigi

我同gigi🖤係同班同學,全班都係班房。Rei坐我前左位置,個老師唔知搞緊咩,比張紙黎,全班分組做group discussion。

我同gigi + 5/6個人一組。其中一個同學攞到張紙後,用英文拼日文句問gigi❤️‍🔥野from張紙(似特登),但冇人聽得明。

成組人一齊係咁笑(包括我 & 問個位 & gigi🤮),夢入面勁撚好笑(雖然唔知係到笑乜)

笑咗好耐之後,突然個老師話放學,然後gigi💩&全班 就執嘢走出門口,我就去前面個班長到交功課後....

就因為要屙夜尿醒咗

我真係發夢夢到
gigi
冇吹水

跳隻舞就有得識到新男女朋友集下郵
班老野上哂岸就話姐
班fuckboi未玩夠
導狗打完j又入聖人mode
左邊係邊位大媽

簽售會上的張元英!
連黑粉都被美哭

肥瑞仲癡
英妹英暴
點解呢個世界上有咁完美既女人
IVE簽售,5成人叫元英,4成叫膠真, 1成叫果4個
連登佔哂果一成
勁多秋瑞粉
[231218x新聞]BTOB, 分開又一起..徐恩光·李旼赫·任炫植·Peniel 新生企劃公司專屬合約

根據18日OSEN取材, BTOB與新生企划公司攜手合作 簽定專屬合約. 雖然新生企划公司名字還未定下 但是公司名稱馬上就會確定下來 預計會將全力支持成員們和BTOB完整體活動放在最優先.

BTOB在過去上個月6日與前經紀公司CUBE Entertainment的專屬合約到期後,結束了11年的緣分. CUBE方面指出”與BTOB第二次專屬合約即將到期之際 和成員們進行了長時間慎重的討論後, 結果在相互協議下決定不再續簽合同.並向長久以來作為CUBE所屬展現了自豪活動的BTOB和Melody傳達感謝問候.

2012年3月21日出道的BTOB以出眾的歌唱力和受大眾喜愛的音樂將K-POP3世代代表男子組合之位. 推出‘Missing You’ ,’Wind And Wish’, ‘Only One For You’, ‘The Song’, ‘Way Back Home’, ‘Beep Beep’等大熱歌曲. 不僅是完整體活動, 成員Solo活動也留下了深刻的印象.

與CUBE專屬合約完滿後成員李昌燮與FANTAGIO簽下專屬合約. 在過去上個月22日FANTAGIO方便表示與李昌燮簽下專屬合約,並因為對組合活動有著堅定的意志 所以為了以後組合活動會優先進行協調.

雖然BTOB完整體在一個公司活動是告吹 但是成員們對組合活動意志很堅定. 分開後一起活動展現出K-POP 偶像新的未來.
直井 儀 Naoi Yee
睇完都唔知邊個嚟
屌你又幫牙儀諗新名仲要咁精警
個一成人係哂連燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞