[KPOP] K-POP 2023討論區 (47)

968 回覆
1 Like 17 Dislike
個人覺得這是 LE SSERAFIM #恩採 最近最美的妝造

韓網評論:
1.去年年底那個黑髮雙馬尾的恩採,實在太可愛了,當時讓我忍不住想知道她是誰,真希望她能再染回黑髮。
2.金髮實在不適合她。
3.不光是臉蛋,身材真的……
4.比例太驚人了!在女偶像中我第一次看到這麼驚艷的。
5.她的肩線太美了
6.恩採的比例簡直太瘋狂了。
7.半扎頭髮超適合她。
8.LE SSERAFIM 有這樣的忙內,真的太羨慕了~
9.她的身材比例完美,臉蛋還保留著孩子般的清純。
10.我看了這個節目的現場,實在太漂亮了,白色的衣服特別適合她。
11.好美啊,但下次回歸請一定要換回黑髮...
12.金髮不適合她。
13.真的太美了……

Cr. 韓國有事嗎

對佢嚟講,已經係最靚
admin都唔識串lesse個名
只係10個月前
支持佢

nike神可以話我係今年全球第四大型男
亞洲第一姜濤都係前我一個排名
雖然話係課金榜
但到底邊個幫Nancy同蔚雨芯課金呢?
年年都有呢啲不解之謎
美女榜隱藏第一名係咪kawaiiのaeri chan?
隻雙非狗鼻毛姜第3
諗極都唔明點解hybe 會揀佢
唱跳樣都無話特別出眾
唔想隊組合有咁多日本人
而當時有嘅韓國練習生入面最細嗰個係佢

nct最近因代言爭議粉絲下降數量
係咩令你有HYBE出團需要有 唱跳樣中任何一樣嘢嘅錯覺?
你又有道理 係我思慮不周
好過你嗰團有啲咁嘅樣先

真係要講四代女團樣嘅話
恩採有咩優勢?
贏左

秀彬:見過恩採
勝漢:Wuli恩採
元彬:眼定定望idle同ningning
懷舊:

今日youtube彈條片講T-ara事件,我八掛就襟入去睇,見到隻腳受傷既成員好熟口面,原來韓劇青春時代(?)入面佢做主要角色,套劇佢演得非常好,我行我素講野又直又硬,同埋著得好性感,所以有印象

講翻T-ara睇睇下條片發覺成員間既衝突問題,劇情反轉左最後

睇完感覺係,點解間公司既公關可以咁廢
想想火箭重撃Le Cerapin現在的組合位置、真的是人
生中彩票的級別..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞