美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Loki 暫時2季

Mrs.Davis今年出 唔知算唔算sci-fi
但好睇
仲有tiger shark

severance
arcane
dark
mrs davisg持
3代同堂 應該係flashback咁
欠債都好大獲
下面張相唔知咩事key到好假咁
爭人好多錢
歌斯拉

終於睇咗呢套
睇完覺得係今年最鐘意既戲
Cls
講咩㗎?
得閒睇

btw the boy and the heron 好抽像
勁啱xmas睇好好睇好窩心呀有笑有淚
劇情同演技好自然
本片主場景設置在新英格蘭的一所預科學校,一位脾氣暴躁的老師被迫在聖誕假期期間留在校園,照顧少數無處可去的學生。最終,他與其中一位聰明、但內心受過創傷的問題學生,以及剛剛在越南失去兒子的學校餐廳主廚,建立了出乎意料的情誼。

宮崎駿呢個禮拜未抽到時間去睇仲想睇埋wonka
咁xmas 或者早d睇

dream scenario又好唔好睇?
睇預告幾得意
呢套反而冇留意未睇
呢套12月黑馬好啱我負能量口味睇
一野chur咗半套鐘意呢套多過bojack
劇情主要描繪一顆神秘的星球直朝地球衝來,人類恐將悉數滅絕。多數人放飛自我,追求心中最瘋狂的夢想之際,一位沉默寡言,總是惴惴不安的女子凱洛卻孤身自處,在縱情逸樂的群眾裡迷失了方向,一邊努力接受末日的混亂,一邊尋找自己在地球上最後幾個月的意義

強烈推介
發覺C打都好鍾意睇美式動畫
都唔算睇得好多如果見多人讚好睇/題材有興趣/畫得靚先會睇
呢套係咁啱一開netflix就彈出黎
見個故仔幾得意又畫得幾靚
仲要評價又幾高分 結果一睇就停唔到睇到個人好唏噓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞