美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
冇做資料搜集唔知點解會外判咗出去
重點係post office好pk 睇曬4集就會明
好似係franchise 咁
https://runapostoffice.co.uk/what-were-looking-for
而家應該冇人會做
True detective好悶,睇咗兩集想棄了
唔怪得知handmaid咁耐未有新
https://twitter.com/EW/status/1752878230925688924
Expats 其實好冇睇?
Mr and Mrs smith 係以前個套電影再翻拍?
套野6集就完
bookmark下呢套先呢排少睇新聞唔知咩事
冇留意有呢套劇
睇完兩集覺得少悶不過拍得幾靚/幾有mood咁
香港景睇落幾地道 特別有興趣可以試下

Mr & Mrs smith唔算roboot
同電影個故仔唔同
劇係事先知對方係spy先一齊假結婚做任務
第二季個陣容好撚勁
Expats 其實好冇睇?
Mr and Mrs smith 係以前個套電影再翻拍?
睇完兩集覺得少悶不過拍得幾靚/幾有mood咁
香港景睇落幾地道 特別有興趣可以試下

Mr & Mrs smith唔算roboot 打錯都算係reboot
但唔係exactly翻拍

同電影個故仔唔同
劇係事先知對方係spy先一齊假結婚做任務
故事完全吸引唔到我同埋我唔識欣賞jodie foster嘅演技 覺得咁嘅類型mare of easttown屌打呢套嘢
快啲睇,得4集

Mare of easttown 好好多
冇乜時間開新劇住
係咪又要搵source先睇到
睇完 mr mrs smith ep1
好睇
有啲唔想咁快睇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞