美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
jodie之前影個cover都好正
得閒出黎比個big swiss update得唔得
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1760285588173767095
Netflix額外成員已買
成個user連playlist轉走左
Big Swiss前排睇twitter啲人話
轉咗做producer唔係做演員
唔知係咪真
編劇最近都冇咩動靜
唔知係咪仲會繼續

另外想問吓My brilliant friend s4今年有未
我都係之前見到有人話佢唔拍冇左聲氣
明明搵左佢fd底個writer寫劇本
打定輸數哭咗

內幕料話係summer檔期
睇完Griselda
今晚睇咩好?
由於睇開毒梟劇
決定下套睇Narcos
竟然未睇過narcos
Now studio 上左Mr Bates vs the post office

呢個台揀啲劇有質素
好多時冷門高質野佢都有
其實講乜
我有睇
係呀
S1S2最好睇
原來都係長篇電視劇嚟
10集 1 season
3季 , 之後Narcos : Mexico

最鐘意睇sato ...
話時話S1開始已經諗緊 拍過legion條女啲日文又講得幾好
唔知係為左套劇而學定點
係改編真人真事一個鬼佬記者當年喺日本做記者既傳記
講個男主角喺日本生活做記者寫時事新聞
之後同日本差佬/黑幫打交道既劇情

但劇情有幾條線 唔同角度
有鬼妹喺日本做陪酒線 / 日本仔黑社會線 / 日本差佬線etc
今季無上季咁好睇
外國人學日文好似容易啲,男主角都講得好好
睇完頭兩季都可以當套劇完結咗
有得睇好珍惜下冇noise 9成cancel
因為已經唔記得上季最尾講到邊
今季一開始就冇乜印象查緊咩案/黑幫關係
不過睇睇下又ok

s1劇情搶鏡啲又有伊藤英明 有山p
冇乜興趣睇男主角線(依家仲要食呢條女想睇佢比人打)
都係sato最好睇佢個樣真係好似黑社會做得好入型入格

佢就正啦打份工學埋日文又可以狂喺東京玩
今季無主線,查極都唔知查乜咁
上季起碼有條迫人自殺呃保險線
今季同Sato有感情線個個前mama san好靚
男主有啲怪molala沉黑幫大佬二奶
最新個集個尾有啲鳩,好fit今季好多無喱頭野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞