美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
諗緊睇嗰套醉爆特攻隊/幽遊白書
諗緊睇嗰套醉爆特攻隊/幽遊白書
夜晚可以睇啲緊張啲嘅
幽遊白書好似係輕鬆向
都算係既, 少少咁啦. 不過套劇已經算唔錯.
睇返個producer 話今季會comedic in tone, 真係有呢個感覺,

原來Jon Hamm 同 Juno Temple 係金球都有nominated 但輸左
幽遊白書好快睇完啦
https://youtu.be/WKt2KHcUZmU?si=75hb7wRPY9WiUeja
係同Book同Beal握手
佢算係最出名既Suns fan,佢係係Phoenix出世
我地既Suns Queen
成場見到佢太陽一入波就大叫同拍手,好正
頭4都有睇
未睇,睇完會咪想打爛電視?
唔知真探評價點,想今晚睇番
真係? 搵黎睇下先
好似唔錯,聽講中間幾隻pacing 有小問題,但整體都好,大概1>3/4>2
我今朝睇咗第一集覺得都okay
1係神,2一定係最弱,毫無疑問
S1毒窟嗰段太經典,今集冇,而我諗今季都唔會有。
不過氣氛唔錯,個鎮長期唔見光幾壓抑。
人物暫時唔係好立體,雖然話就話剩係過咗一集,但今季先得六集,我諗人物塑造未必會好似第一季咁完整。
Cinematography 唔錯,不過應份嚟。
神怪部份冇好似第一季咁鋪排,突然就嚟有啲突兀。
節奏稍慢,side plot 暫時感覺有啲多,但謎團都引人入勝,會令我期待下集。
TL;DR: 暫時我估睇得過
原來聽日emmys
準備睇
但點解首歌要轉
https://www.instagram.com/p/C2FiUQtxao7/
吸毒定整容,搞乜塊面凹晒
成個樣都唔同哂喎
真唔真呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞