美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
嘩 呢個劇好睇,演員做得好,仲要true story
D人好慘,想像唔到呢個係real life story
True detective ep3

睇緊 ep2 好慘
呢單嘢番到案係奇跡
唯一唔真實反而係走失細路搵唔返,就算2014年都已經周街cctv
係,真實感好強,起碼唔會見到帆船同燈籠
而且有做功課,expats生活亦似香港,外傭同老闆關係亦真實
真係好慘,所以tv 出咗之後更多人關注佢地
Ep3 睇左未? 仲差
Severance Season 2 is officially in production
睇左兩集 劇情上未有好大驚喜
不過真心拍得幾靚
nicole kidman可摸耳試下做窮人想睇佢住公屋
btw見到陳慧珊有啲懷念
好唔好睇?只係搵左
因為有份拍果班香港藝人全部都係abc嚟
有冇人細個嗰陣有睇Wizards of Waverly Place?
過左十幾年,而家終於宣佈拍續集
即係拍到全部香港人英文好好?
睇簡介見到有陳慧珊,仲有之前愛回家果個賓妹,有啲性趣
佢揀啲景都係好外國人視覺, 例如雜貨舖/女人街

雲吞麵檔跳舞嗰場好王家衛feel

不過聽聞當年好似隊crew提早離開香港, 唔知之後會唔會有搭景場口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞