美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Expat係唔係好多美孚景?好似講主角住嗰度
非常少
好多景只影中上環
Expats EP3
屌 原來沈樂怡係les 想溝mercy 有啲9唔搭8
咁誇張? 睇下先
Expats 個畫面係咪特登整到濛濛地咁?
入左屋已經係半山啲舊屋
美孚係啲過鏡shot 扮陀地vibe
個cast 好似好大對比 同電影有咩唔同?
係暗同黃
呢套見係atlanta劇本班底+barry/atlanta導演知有啲保證
女主角之前睇pen15識
原本以為佢會唔襯 但睇落又出奇地有啲女人味
電影行爆谷片路線

劇睇完ep1感覺貼地啲 多好多內心戲
同埋男女主角一開始就知對方係spy
類似係見完工之後比個神秘組織pair佢地假結婚一齊做任務
搞到一開始同事關係 尷尷尬尬好awkward咁有笑位
超市個男人講左聲 屌
白人講就ok lor 佢講就有啲夾粗黎
佢又真心幫佢搵左輪 syrup 先夾硬
expats幾好睇喎
雖然我地香港人睇有錢白人有d離地
個David無啦啦都要露jj好似冇乜必要
令到套劇都有啲atlanta果隻surreal味
平時睇慣佢pen15個膠look
睇咗ep2
要有心理準備男女主角成日傾心事
暫時唔多動作戲 文戲多
我masters of the air都未睇
smith應該prime有
黎緊等睇tokyo vice s2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞