美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
孫家兄弟
尋日睇完第一集
自從睇左one piece後就好期待
希望起碼做得晒第一季個劇情
我諗住睇咁D新劇之後先開新坑(長劇)
Lupin , 紙房子 , Narcos同浴血黑幫
Expats頭兩集有反送中場面未?
香港區未有得睇Expats
未定係唔會有?

全世界都上左
Master of the air頭兩集已上架
掂唔掂?
因為睇到新聞,開始睇Mr Bates vs Post Office
睇左一集only,未睇二,睇埋先知
等報告
有一場小示威
好撚細魏,幾句還我真普選
應該係佔中前後
Sofia Vergara套Groselda幾好睇
未到戲肉
因為個場仲係mh370 個陣 即係2014年
睇左頭兩集唔錯 係拍到香港expat個種離地
劇情都有少少懸疑咁
睇左兩集masters of the air, 我覺得好普通, D角色唔難認, 但因為係空軍原因, 飛機上大部份時間都要mask up, 而且當時又未興係helmet上寫上名(好似top gun咁), 完全唔知佢地做緊乜, 如果想睇戰爭片, 暫時幾失望,
至於兄弟情, 不過不失,
MoA頭兩集完全吸引唔到我睇落去, 當年band of brothers第一集已好深刻, 珠玉在前, 唔知係我要求高左, 定係MoA太平庸
可能帶住HK lens, expats我覺得幾好睇,
個setting係expats, 唔係香港或其他亞洲國家拍, 又真係拍唔出嗰種感覺,
不過只怕後面情節會同香港無關, 因為呢個劇情就算唔係香港都一樣會發生, 怪難imdb只有6分
Expat prime video 香港區係咪無得睇
咁樣就唔開住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞