美劇集中討論區(76) Fargo |Masters of the Air |Expats | Mr&Mrs Smith

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
光頭仔
嘩晨早流流…………..又要除褲
睇完white lotus cast list仲未著返
https://x.com/filmupdates/status/1742906732139913419?s=46
呢排睇緊netflix嘅captain of the world
睇返美斯登基

仲有money heist 外傳Berlin未睇

The crown 未睇完
Fargo睇到season 1尾
應該係英文幕後班底都係外國人
真係唔記得
呢啲逢場作興野 ....命中注定都會返去paul身邊
metacritic
一日睇哂NP真係大癲
有冇人睇brothers sun 全亞班
但啲名好柒sleepy chan
應該係
睇完了,唔錯唔錯
呢排睇NBA多過睇劇
the crown我都未睇完
劇淨係每個禮拜乖乖地追緊fargo 不過未睇最新果集
正呀
C打NBA都岩
小學開始睇因為跟屋企班男人追
之後冇睇一排
呢排放假追得貼咗日日有波睇
球類運動最鐘意睇藍波

啱啱live睇呢幕cls爭啲嗌咗
https://twitter.com/WorldWideWob/status/1743142667855528202
好開心真係dream cast
仲要話佢係key role
Happy New Year!!!!!

do姐係口水介紹fargo, 係咪真係好好睇?
有冇睇足波?
我小學之後就冇乜睇NBA了
我今日一開就127平手,之後Curry交失波然後被絕殺
平時都係間唔中睇吓,最鍾意公牛LaVine

btw, long time no see
頭先買完個外賣返上office 見仲係咁緊湊
以為等睇加時 屌點知個on9 curry
其實佢近年咩事神經刀咁樣
次次睇親勇都睇到灰

我好神奇地 冇特別最支持邊隊
但留意返一排之後發覺幾鐘意睇clippers/suns/nuggets
依家東西岸top 5果班都幾好波好睇

long time no see x2囉我一直都在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞