連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
88減兩車

又要講多次
十九部車丫拿?

加俾214/601好過

呢條垃圾線
13部都嫌多啦

條線而家變成遊河線遊嘅人多過通勤有需要既人

山上獨市
沙中轉乘

九巴東九中伏記?

根本冇班人講到咁衰, 今日搭左一轉兩程加埋對頭車全部都有半滿以上
上星期5點幾經過彩虹見到88係坐滿落山, 朝早開8分鐘一班嚟到沙田連續兩三班都差唔多坐滿

講載空條249X非繁情況嚴重好多, 不過d人淨會針住88, 可能唔抵得條線可以全紅蛋啦

88主要係行車過多先cut車
頭先遊紅蛋聽到秀暉樓上車個卡佬同揸果個傾計,講cut到60分一單

緊係cut啦, 咁碌法都可以行50分抖30分
講真而家安泰都未入伙, 條線客量仲有排升
開線一個月客量上升速度咁快, 好大程度歸功於出車海同派大量紅蛋, which is班巴膠最唔抵得既野
所以呢班人網上打飛機就叻, 比佢做巴士公司就死得

加俾214/601好過

呢條垃圾線
13部都嫌多啦

山上獨市
沙中轉乘

九巴東九中伏記?

根本冇班人講到咁衰, 今日搭左一轉兩程加埋對頭車全部都有半滿以上
上星期5點幾經過彩虹見到88係坐滿落山, 朝早開8分鐘一班嚟到沙田連續兩三班都差唔多坐滿

講載空條249X非繁情況嚴重好多, 不過d人淨會針住88, 可能唔抵得條線可以全紅蛋啦

88邊鳩忽全紅蛋
你對88嘅愛有幾深

沙廠UY新紅蛋比307、373同681都唔比88

182都分到兩部
入獅隧又拉手掣
88減兩車

又要講多次
十九部車丫拿?

加俾214/601好過

呢條垃圾線
13部都嫌多啦

山上獨市
沙中轉乘

九巴東九中伏記?

88邊鳩忽全紅蛋
你對88嘅愛有幾深

打少左"K廠"兩隻字, 比你捉到添, 威
可惜我已經過左封愛車愛線既年紀, 但對班巴膠既膠見就相當不滿
對於有潛力既路線, 開線初期提供oversupply既服務黎做靚招牌吸客, 身為乘客就絕對支持
可惜巴膠們都係自我中心同鍾意比較, 憑乜你條新線開咁密又有紅車, 我樓下條線比唔上喎, 嬲豬~
巴士公司hea做當然會比乘客插, 最諷刺係進取經營時竟然被理應支持巴士既巴膠大潑冷水
老老實實, 如果287X開線時就開而家既班次, 就唔洗等兩三年先去到今日既客量啦
1A 聽日係咪ATH2 都唔會行

拎去做特見分散堆巴膠
留返班紅蛋膠喺中秀算啦

但架車好似成個月都未出沒過
唔知係唔係壞車留廠定其他原因

但架車好似成個月都未出沒過
唔知係唔係壞車留廠定其他原因

前兩個星期有遊過街
行1A自己個字軌
之後就冇之後啦
88減兩車

又要講多次
十九部車丫拿?

加俾214/601好過

呢條垃圾線
13部都嫌多啦

山上獨市
沙中轉乘

九巴東九中伏記?

88邊鳩忽全紅蛋
你對88嘅愛有幾深

可惜我已經過左封愛車愛線既年紀, 但對班巴膠既膠見就相當不滿
對於有潛力既路線, 開線初期提供oversupply既服務黎做靚招牌吸客, 身為乘客就絕對支持
可惜巴膠們都係自我中心同鍾意比較, 憑乜你條新線開咁密又有紅車, 我樓下條線比唔上喎, 嬲豬~
巴士公司hea做當然會比乘客插, 最諷刺係進取經營時竟然被理應支持巴士既巴膠大潑冷水
老老實實, 如果287X開線時就開而家既班次, 就唔洗等兩三年先去到今日既客量啦

呢期多地區葡萄撚, 某大膠講將軍澳撚先話88 抵死, 跟住轉頭講自己區就搬龍門話有D 線要儲客, 不過叫得巴膠就不嬲都係膠開同食葡萄大
屯公,E33 歐4 e500跪左

拎去做訓練巴算啦
半夜凌晨三點鐘先開尾班車

ISR 工程

我以為你影到仙氣
尋晚返落香港,B1差唔多尾車時段有上等花生 咸魚vs 車長 最後要好人出場,過車
#福田大法好#皇崗大法好
揸B1掛牌車長同B1線站助應該要加50%人工

鬼車

鬼車

你又會特登睇
唔記得今日星期日
走咗去搭港島綫

呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱
唔記得今日星期日
走咗去搭港島綫

呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱呱

尋晚返落香港,B1差唔多尾車時段有上等花生 咸魚vs 車長 最後要好人出場,過車
#福田大法好#皇崗大法好
揸B1掛牌車長同B1線站助應該要加50%人工

上深圳有咩搞

ISR 工程

我以為你影到仙氣

cut短個月台比12米8轉出去?
88減兩車

又要講多次
十九部車丫拿?

加俾214/601好過

呢條垃圾線
13部都嫌多啦

山上獨市
沙中轉乘

九巴東九中伏記?

88邊鳩忽全紅蛋
你對88嘅愛有幾深

287x 都係靠水泉澳先加到車
佢老味 油麻地黎齊哂 81 281A 87D先有287x
吐公上次爆完水管
依加路面維修中
龍尾係中大
吐公上次爆完水管
依加路面維修中
龍尾係中大

原來係頭先又爆過
吐公上次爆完水管
依加路面維修中
龍尾係中大

原來係頭先又爆過

去尖碼?

9A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞