連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

唔係唉鳳八咩。。。

太貴。

唔貴。。。

原來秋本咁富有

反而我覺得安卓機貴過千五真係好肉赤 呢期4GB-ram的其實今時今日不應推出市面 6GB-ram的頂多玩到2018年底

安卓機用途 頂多用於工作用 或睇mytvsuper 或玩安拉驚 或用黎做wifi蛋 只能單一用途 如果又fb又上網又睇片又wapp又line幾樣一齊真係死得

安卓4gb ram 同ios 4 gb ram 係兩個世界嚟
利申 v10 4gb ram vs 6s 2gb ram 6s win

我家桌面電腦都由4GB升級到12GB(其中兩條4GB行dual-channel) 安卓手機如果用黎作一般智能手機咁用至少應要有8GB

**我搵DDR3-1333都搵死我

DDR3 仲要1333咁慢

今時今日都仲有人用緊xp呢類15年前東東 我相信我屋企主機(5年前買)可用到40歲

2017年仲用緊window XP撚

Windows XP先好用
打算幫部壞咗HHD 嘅win7 notebook換完HHD之後裝XP算

你有碟??

屋企有隻

我冇, 靠之前朋友隻碟 re-install過兩次

MAN同SCANIA都好似可以預你停得夠貼就可以唔用板上車
舊電影用途
舊電影用途

播呢個信用卡廣告圖+北泡音樂
天水圍天恆點去青衣ive最快 聽過好多方法 但唔知點最快

265M>43A

265M>68E/279X 青華苑行去康祥樓 > 249M
$11.1
回力車係咪仲用直梯

琴晚先試完
條魚話唔駛落板
仲好 慳水慳力

琴晚先試完
條魚話唔駛落板
仲好 慳水慳力

成日見啲魚都係成架輪椅逗起/壓住手柄槓桿咁上架啦

駛唔駛整得咁hea
飛機橙65xx上層座椅改返冇得調校躺後

駛唔駛整得咁hea

呢d唔係司機覺得太光自製既咩

未閂蓋有冇問題

槍式尿素

反而我覺得安卓機貴過千五真係好肉赤 呢期4GB-ram的其實今時今日不應推出市面 6GB-ram的頂多玩到2018年底

安卓機用途 頂多用於工作用 或睇mytvsuper 或玩安拉驚 或用黎做wifi蛋 只能單一用途 如果又fb又上網又睇片又wapp又line幾樣一齊真係死得

安卓4gb ram 同ios 4 gb ram 係兩個世界嚟
利申 v10 4gb ram vs 6s 2gb ram 6s win

我家桌面電腦都由4GB升級到12GB(其中兩條4GB行dual-channel) 安卓手機如果用黎作一般智能手機咁用至少應要有8GB

今時今日都仲有人用緊xp呢類15年前東東 我相信我屋企主機(5年前買)可用到40歲

打算幫部壞咗HHD 嘅win7 notebook換完HHD之後裝XP算

我部超老爺notebook 算吧啦 >10年前產物 我部6s 仲好過佢

但點解樓上車頭有個細路同c9
2302@606x
SW6180(S)@X42C

唔係唉鳳八咩。。。

太貴。

唔貴。。。

原來秋本咁富有

40歲呢條數點predict

XP勇者 respect... 換SSD啦
但win7 notebook 搵唔搵到XP嘅所有hardware driver架?

我諗住用win7用到天荒地老

但點解樓上車頭有個細路同c9

字母膠發功?307同373紅車UX變UY

咁樣樣, VA VB 出牌又換車
今朝撞車架E41仲係停係廣福邨
電車巴士去緊九廠 O.O 12800

我部超老爺notebook 算吧啦 >10年前產物 我部6s 仲好過佢

冇乜人用筆電上網。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞