連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
948 幾時先有全日啊 等到發叔死撚埋喇 都仲未有

聯營線你放棄把啦,兩巴都想食哂最賺錢時段將豬頭骨時段俾對家
所以點解930X/934/936咁積極但唔理948就係時段問題

同埋982X/985 無回程我估都係呢個原因(980X 同981P 係梅花間竹)
不如聯營過海線全部重新招標改晒做獨營好過啦

而家985已經係梅花間竹,982X就跟182時段
我反而估成本考慮令982X/985唔開回程
因為680X(681P)同980X(981P)對比,行西隧青沙隧道費仲平過東隧大老山;但182X同982X比,紅隧獅隧比西隧青沙平好多

放工時間人流相對無番工咁集中,開982X回程比182X風險高好多
時段分配就影響982X無回程,因為而家182成個多人放工時段都係城巴(九巴港碼開1900以後同1730之前),除非有本事說服到城巴下繁982X肯梅花間竹開,否則985回程機會大好多(城巴心諗,你都痴撚線,成個賺錢時段係我手,點解要同你分

重新招標好多人都提議過,咁睇要等到沙中過海先有得搞,同埋又要賺錢加豬頭骨線一組咁投(例如117+118咁組合),否則無人肯做堆豬頭骨……

沙田兩條紅隧線睇落都係城巴時段靚過九巴
係大老山返沙田方向中段位 經常收唔到4G網絡
所以突登試連佢個wifi 成績令人十分滿意

識試一定試紅隧繁忙時段
痴線,老九想人地全家入去做

所以點解930X/934/936咁積極但唔理948就係時段問題

同埋982X/985 無回程我估都係呢個原因(980X 同981P 係梅花間竹)

其實聯營依個政策都幾on撚9
痴線,老九想人地全家入去做

廣告呢?

基本上除咗四小龍,南昌同深水埗邊度去Shitty都係保鐵方便D

九龍塘西面=巴士沙漠

大欖隧道先係黑洞
8062@

大欖隧道先係黑洞

兩個支字頭 由入隧道開始全死
生仔台 斷左野跟住4G變H+(即係偽4G啦)
做乜呢牌80x朝朝都有低載獻世

路程快,企下都唔會比人投訴

車都上唔到會唔會投訴

王屋區已經成日屌緊朝早上唔到車

直梯呢D華而不實嘅設計由第一日就唔應該存在
遲D仲要驚飛機橙新車出牌傾銷堆直梯去金公司

直梯除咗單層都載得晒嘅長途線(例如74A之類
其實最適合市區流水,可惜低排

JV7629最終都冇變金
8062@

到返架1569出嚟俾佢算啦
8062@

拖返架1569出嚟俾佢算啦
柏斯敦巴士台
16/8 城巴8100-8108正逐步轉由柴灣車廠管理,並行走南區路線,以便A10壞車時抽調作替補。

熱烈地彈琴熱烈地唱

配合 A10 線特別班次 E10 投入服務

呢批嘢裝wifi貼貼紙行E/A 10,29,22應該真係冇乜人嘈
反正個個都接受咗嗰兩架嘢係紅車

做得好
以後唔洗再係307系見到佢地

你還有23xx

不要再說了
呢啲都係極品

同係歐三躉, 49x 果堆KW牌行車表現都仲見得人

你城巴堆23xx好似就散咁,衰撚過6頭豪

新城保養差就一直都講緊啦
但老九堆歐三躉近年都倒退咗唔少
我驚過多兩年會再衰多d
字母膠發功?307同373紅車UX變UY

聯營都分幾種
最常見既時段制真係最on9
為求搶對家生意既不擇手段

307果隻梅花間竹都叫做公平d
但壞車過客就麻煩,自己收哂錢
但d 客就對家載哂

可以考慮下就係107 既八達通對數模式
八達通收入兩邊加埋除二
但入現金又冇得計
班次安排又麻煩
要加班減就搞到兩間公司既策劃部

聯營都分幾種

但d 客就對家載哂

八達通收入兩邊加埋除二
但入現金又冇得計
班次安排又麻煩

梅花間竹一樣有問題
N年前307下繁九巴想入紙加班,但城巴反對同時偷雞係九巴前開班加班車,結果玩串左,班加班車就此無左
上左車先知原來88大隧冇轉乘

聯營都分幾種

但d 客就對家載哂

八達通收入兩邊加埋除二
但入現金又冇得計
班次安排又麻煩

梅花間竹一樣有問題
N年前307下繁九巴想入紙加班,但城巴反對同時偷雞係九巴前開班加班車,結果玩串左,班加班車就此無左

長途線會適合用獨營模式多D,始終好大機會會單向頂閘,時段制會造成一間公司頂閘另一間公司空車的問題
再唔係新城同九巴開間新公司經營聯營線

聯營都分幾種

但d 客就對家載哂

八達通收入兩邊加埋除二
但入現金又冇得計
班次安排又麻煩

梅花間竹一樣有問題

長途線會適合用獨營模式多D,始終好大機會會單向頂閘,時段制會造成一間公司頂閘另一間公司空車的問題
再唔係新城同九巴開間新公司經營聯營線

姐係直接逼佢地傾拆帳
同三隧一次過重組建立轉乘網難度差唔多

聯營都分幾種

但d 客就對家載哂

八達通收入兩邊加埋除二
但入現金又冇得計
班次安排又麻煩

107咁分錢咪冇得加班同開短棍
同埋一爆起鑊兩邊站長實保住自己友先
好似九龍灣咁, 黃公司一過鐘返去食飯都要照做
金公司就踢哂中途
對家華貴咪中哂伏, 班佬全部下轉唔駛開
天水圍天恆點去青衣ive最快 聽過好多方法 但唔知點最快

265M>43A

開學日起72x 270a 270c 271 271p
平日早繁7-9往九龍統一行沙瀝去獅隧

不過平時就咁睇都冇乜車會去陪塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞