連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

9A

著咁hea 個樣又hea 做乜勁

有無現場報導

影到好矮

一開始睇以為係弱能人士係紅蛋面前影相

懷舊
904@K58
要搭到呢批車其實唔易

懷舊

KS9658@290
930X拉去摩頓台

Lm 先
UD1197@307P
我終於有一次係見到而又上到呢部車
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

摩頓台點泊咁多車
拎走76先鬆得嗰少少
去完歐洲返黎,再望望自己公司堆車,覺得好不知所謂

This is Macau

魚塘嘅天下

大陸化

終於去完啦?

係時候引入啲歐洲車
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算
(pacific place--永安)

終於去完啦?

係時候引入啲歐洲車

最基本都意蘇蘇啦
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1029936&extra=page%3D1&page=2&mobile=2totally agger
93K<>265B互換巴士總站

九巴幾時先肯執天水圍區內走線
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1029936&extra=page%3D1&page=2&mobile=2totally agger

不如你搞掂左幾支交通燈先啦

次次入親去買佢怕

不如你叫九巴避開果幾支交通燈先啦

次次入親去買佢怕

懷舊

沙廠一部3asv同asv都有部冇頭軨

懷舊

豬欠軨環感到惡劣

懷舊

JP208同架掛284嘅短豬 冇軨感覺好似好污糟咁

旺柏太煩唔好再俾新線入去
到時要收拾 93K 盞綁手綁腳
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算
(pacific place--永安)

930擺威菲
不過一出閘扭出興發街個位12800夠唔夠位轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞