連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

唔係唉鳳八咩。。。

太貴。

唔貴。。。

原來秋本咁富有

反而我覺得安卓機貴過千五真係好肉赤 呢期4GB-ram的其實今時今日不應推出市面 6GB-ram的頂多玩到2018年底

安卓機用途 頂多用於工作用 或睇mytvsuper 或玩安拉驚 或用黎做wifi蛋 只能單一用途 如果又fb又上網又睇片又wapp又line幾樣一齊真係死得

安卓4gb ram 同ios 4 gb ram 係兩個世界嚟
利申 v10 4gb ram vs 6s 2gb ram 6s win

我家桌面電腦都由4GB升級到12GB(其中兩條4GB行dual-channel) 安卓手機如果用黎作一般智能手機咁用至少應要有8GB

**我搵DDR3-1333都搵死我

DDR3 仲要1333咁慢

今時今日都仲有人用緊xp呢類15年前東東 我相信我屋企主機(5年前買)可用到40歲

2017年仲用緊window XP撚

Windows XP先好用
打算幫部壞咗HHD 嘅win7 notebook換完HHD之後裝XP算

40歲呢條數點predict

XP勇者 respect... 換SSD啦
但win7 notebook 搵唔搵到XP嘅所有hardware driver架?

我諗住用win7用到天荒地老

那些年07年3月我雅虎拍賣買下02年10月的p4-2.4G(4年半)。本來512MB-ram都好快 不過都加左條256。部機12年1月收皮 即用左9年

即係上架機如果得512用6年就變慢 加一條得一半的256就玩到9年

而我部機原本4GB 玩5年半就好慢 加多左兩條4GB 咪玩多十年囉。。。
948 幾時先有全日啊 等到發叔死撚埋喇 都仲未有

聯營線你放棄把啦,兩巴都想食哂最賺錢時段將豬頭骨時段俾對家
所以點解930X/934/936咁積極但唔理948就係時段問題

所以點解930X/934/936咁積極但唔理948就係時段問題

學107玩梅花間竹又得唔得
原來今朝有12800行89X

107 師兄你肯定冇講錯

九九九城九九城城城九城城⋯⋯
自己loop

去沙中慢慢坐啦
今日真係弗鯨快地,連四個字嘅一班嘅II5同IO9都可以4架拍住拖出紅隧

去沙中慢慢坐啦

頭先青衣迴旋處又係塞死唔知咩事
我買$10 一陣起動九龍東

同埋982X/985 無回程我估都係呢個原因(980X 同981P 係梅花間竹)
不如聯營過海線全部重新招標改晒做獨營好過啦
88都拖卡
我買$10 一陣起動九龍東

$24 四重彩複式:告士打道>九龍東>大隧>屯公
88都拖卡

有8分鐘時段

自己loop

原來今朝有12800行89X

壞車就

自己loop

3O7都係唔穩定
有車就出 唔理個pattern架啦

自己loop

3O7都係唔穩定
有車就出 唔理個pattern架啦

下繁啲車可以係城城九九城城咁黎
路姆西巴打今日係咪揸 SK9216

同埋982X/985 無回程我估都係呢個原因(980X 同981P 係梅花間竹)
不如聯營過海線全部重新招標改晒做獨營好過啦

而家985已經係梅花間竹,982X就跟182時段
我反而估成本考慮令982X/985唔開回程
因為680X(681P)同980X(981P)對比,行西隧青沙隧道費仲平過東隧大老山;但182X同982X比,紅隧獅隧比西隧青沙平好多

放工時間人流相對無番工咁集中,開982X回程比182X風險高好多
時段分配就影響982X無回程,因為而家182成個多人放工時段都係城巴(九巴港碼開1900以後同1730之前),除非有本事說服到城巴下繁982X肯梅花間竹開,否則985回程機會大好多(城巴心諗,你都痴撚線,成個賺錢時段係我手,點解要同你分

重新招標好多人都提議過,咁睇要等到沙中過海先有得搞,同埋又要賺錢加豬頭骨線一組咁投(例如117+118咁組合),否則無人肯做堆豬頭骨……
L廠分到紅強

RV5848@80
UD1197@307P
Happy friday永遠易塞車
上公路唔夠半分鐘已經塞
Happy Friday
觀塘道觀塘段唔塞車
Happy Friday
觀塘道觀塘段唔塞車

觀繞往大老山 龍尾麗港城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞