連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
6090@82M
KU4608(K)@69X
尋晚返落香港,B1差唔多尾車時段有上等花生 咸魚vs 車長 最後要好人出場,過車
#福田大法好#皇崗大法好
揸B1掛牌車長同B1線站助應該要加50%人工

上深圳有咩搞

90 度骨 諗緊下年換唉鳳柒

唔係唉鳳八咩。。。

太貴。

唔貴。。。

原來秋本咁富有

反而我覺得安卓機貴過千五真係好肉赤 呢期4GB-ram的其實今時今日不應推出市面 6GB-ram的頂多玩到2018年底

安卓機用途 頂多用於工作用 或睇mytvsuper 或玩安拉驚 或用黎做wifi蛋 只能單一用途 如果又fb又上網又睇片又wapp又line幾樣一齊真係死得

安卓4gb ram 同ios 4 gb ram 係兩個世界嚟
利申 v10 4gb ram vs 6s 2gb ram 6s win

我家桌面電腦都由4GB升級到12GB(其中兩條4GB行dual-channel) 安卓手機如果用黎作一般智能手機咁用至少應要有8GB

**我搵DDR3-1333都搵死我
做乜呢牌80x朝朝都有低載獻世

路程快,企下都唔會比人投訴

車都上唔到會唔會投訴

王屋區已經成日屌緊朝早上唔到車

同88交換用車算把啦

舊蛋飲唔到尿
將軍澳村對出十字路口 壞交通燈 綠燈得個幾秒
做乜呢牌80x朝朝都有低載獻世

路程快,企下都唔會比人投訴

車都上唔到會唔會投訴

王屋區已經成日屌緊朝早上唔到車

同88交換用車算把啦

舊蛋飲唔到尿

82K 日日都見有亞記豬
對調就剛剛好

破禁喎
荷蘭仔啲冷氣真係弱過阿伯疴尿
PC3026@690

單門man 1548@88R
PC3026@690

頭先296M
好日唔坐IOI,一坐就褲𧐢大法好
今日296A收咗幾多部車
好似得返4部車行
40號又直通 美孚不停站直達黃大仙站 好爽
司機揸豬識玩波制 冷氣充足
見到架都普車喺新蒲崗出太子道果條新支路試緊車

有咩 ?
好日唔坐IOI,一坐就褲𧐢大法好

好在係你講姐
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1030566
268P可因應交通情況,不經偉業街而取道觀塘道,福淘街,牛道角道,天橋前往九龍灣商業區

德政

開先例俾上繁線食埋牛頭角

唔關事,朝早偉業街上九龍灣真係可以塞得好恐怖,我有時去九龍灣都會經福淘街上,真係會快D

就係知塞得恐怖 先會話停埋牛道角都仲快過上橋
見到架都普車喺新蒲崗出太子道果條新支路試緊車

落斜個彎好似幾好劈
今日296A收咗幾多部車
好似得返4部車行

咁少
不過疏咗都唔係第一日既事

好似得45/46行🤔

好似得45/46行🤔

係囉 1548除咗牌啦喎
柏斯敦巴士台
16/8 城巴8100-8108正逐步轉由柴灣車廠管理,並行走南區路線,以便A10壞車時抽調作替補。

熱烈地彈琴熱烈地唱
柏斯敦巴士台
16/8 城巴8100-8108正逐步轉由柴灣車廠管理,並行走南區路線,以便A10壞車時抽調作替補。

熱烈地彈琴熱烈地唱

配合 A10 線特別班次 E10 投入服務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞