連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
UU5354@40
上老龍前面有架橙蛋@80
永光書院上落完客之後隻蛋已經大概上咗一半斜
但最後竟然都可以被我搭果部怒過
我坐果部以4x速度上,相信隻蛋25以上都keep唔到
60XX@紅隧九龍出口壞車
橙公司拖車已到

對面104站位有架52XX stand by
路姆西巴打今日係咪揸 SK9216

俾你發現咗
橙公司拖車已到

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20170818/mobile/bkn-20170818201249654-0818_00882_001.html
九巴元朗變陽光元朗

來往黃埔同愛民免費穿梭巴士 因環禾露乾有司機偷渠蓋 所以環禾露乾被解約 俾左太陽伯伯做。寓意呢次東莞省港盃 環禾露乾俾太陽伯伯屌撚到柒!!!!!!!!
橙公司拖車已到

睇唔到
太遠兼太黑
UU5354@40

呢批voith強上斜差到得人驚,行全平路線咪好
298E 甩埋兩架歐3老闆俾11D
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20170818/mobile/bkn-20170818201249654-0818_00882_001.html
九巴元朗變陽光元朗

來往黃埔同愛民免費穿梭巴士 因環禾露乾有司機偷渠蓋 所以環禾露乾被解約 俾左太陽伯伯做。寓意呢次東莞省港盃 環禾露乾俾太陽伯伯屌撚到柒!!!!!!!!

偷渠蓋
UU5354@40

其實綠強表現唔差,點解橙強會差到咁?v箱果批未搭過唔知,但係ZF果批起步都好似行唔郁,同綠強差好遠

配合 A10 線特別班次 E10 投入服務

呢批嘢裝wifi貼貼紙行E/A 10,29,22應該真係冇乜人嘈
反正個個都接受咗嗰兩架嘢係紅車

做得好
以後唔洗再係307系見到佢地

你還有23xx

不要再說了
呢啲都係極品

同係歐三躉, 49x 果堆KW牌行車表現都仲見得人

你城巴堆23xx好似就散咁,衰撚過6頭豪

新城保養差就一直都講緊啦
但老九堆歐三躉近年都倒退咗唔少
我驚過多兩年會再衰多d

歐三躉倒退係咪因為黑煙問題專登tune低引擎馬力?定係副ISMe唔襟玩
UU5354@40

其實綠強表現唔差,點解橙強會差到咁?v箱果批未搭過唔知,但係ZF果批起步都好似行唔郁,同綠強差好遠

Tune太低轉
UU5354@40

Tune太低轉

九巴元朗變陽光元朗

偷渠蓋

吹雞東莞省港盃

[member]個人搭6C個堆橙仲好過綠
應該平路作怪
不過架紅5239 個日搭 上紅隧斜只係不過不失
86閪線正仆街
好彩係我搭親都中沙廠carlo 唔係就聽嘥10分鐘[/member]

[member]個人搭6C個堆橙仲好過綠
應該平路作怪
不過架紅5239 個日搭 上紅隧斜只係不過不失
86閪線正仆街
好彩係我搭親都中沙廠carlo 唔係就聽嘥10分鐘[/member]

痴線,老九想人地全家入去做

廣告呢?

fb個功課班post
路姆西巴打今日係咪揸 SK9216

俾你發現咗

好靚仔

配合 A10 線特別班次 E10 投入服務

呢批嘢裝wifi貼貼紙行E/A 10,29,22應該真係冇乜人嘈
反正個個都接受咗嗰兩架嘢係紅車

做得好
以後唔洗再係307系見到佢地

你還有23xx

不要再說了
呢啲都係極品

同係歐三躉, 49x 果堆KW牌行車表現都仲見得人

你城巴堆23xx好似就散咁,衰撚過6頭豪

新城保養差就一直都講緊啦
但老九堆歐三躉近年都倒退咗唔少
我驚過多兩年會再衰多d

歐三躉倒退係咪因為黑煙問題專登tune低引擎馬力?定係副ISMe唔襟玩

用截油大法去慳油
同埋直角廠唔撚打理批歐三躉
靚車都比間廠玩殘
咁唔笠無力去就假

另一款截油受害車款就係B9
仲要衰到間間廠都用到殘

而老九咁多車
應該得返超豪無咁大影響
痴線,老九想人地全家入去做

廣告呢?

fb個功課班post

有姐姐絕對制得過
係大老山返沙田方向中段位 經常收唔到4G網絡
所以突登試連佢個wifi 成績令人十分滿意

識試一定試紅隧繁忙時段

17:4x 紅隧 港島方向 3 同cmhk 都4g+

基本上除咗四小龍,南昌同深水埗邊度去Shitty都係保鐵方便D

九龍塘西面=巴士沙漠

窩打老以西
係大老山返沙田方向中段位 經常收唔到4G網絡
所以突登試連佢個wifi 成績令人十分滿意

大欖隧道先係黑洞

大欖隧道 支那移動4g 力場台3g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞