連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
5203@682

好耐冇坐過入沙田 , 帶埋阿仔坐

咁快帶佢去做巴膠

一上車就訓
係獲嘉道爬前車

架6028好L凍

到維園未
5203@682

呢架正

冷氣唔夠

上次坐@ 798 好涼
係獲嘉道爬前車

架6028好L凍

到維園未

電廠街
5203@682

呢架正

冷氣唔夠

上次坐@ 798 好涼

新巴啲新車通常都好鬼凍
5203@682

呢架正

冷氣唔夠

上次坐@ 798 好涼

新巴啲新車通常都好鬼凍

可能坐樓下熱d

呢個鐘數682 樓下都坐滿
上水廠紅蛋冷氣真係好虧,搭親都出汗
依家搭TC4827 冷氣涼到上車無耐就吹乾哂啲汗

搭緊架UY5762紅強 冷氣無大家所講咁虧 可能我好運

早兩日搭UY紅強行307,一上車好多人已經出動芭蕉扇

依家搭307,黃公司啲車冷氣比較有保證
上水廠紅蛋冷氣真係好虧,搭親都出汗
依家搭TC4827 冷氣涼到上車無耐就吹乾哂啲汗

搭緊架UY5762紅強 冷氣無大家所講咁虧 可能我好運

早兩日搭UY紅強行307,一上車好多人已經出動芭蕉扇

依家搭307,黃公司啲車冷氣比較有保證

紅強都係慘蛋嘅一種
同慘蛋一樣冇冷氣都好正常

1451到達

英皇道係咁爬人頭
682 轉88x , apps 見有班車,跟住等等下冇左
1451到達

英皇道係咁爬人頭

橙公司IO6個班不嬲半癡線半碌車
今次你都幾好彩
係大老山返沙田方向中段位 經常收唔到4G網絡
所以突登試連佢個wifi 成績令人十分滿意

大欖隧道先係黑洞

兩個支字頭 由入隧道開始全死
生仔台 斷左野跟住4G變H+(即係偽4G啦)

似係你問題 支移動大欖同西隧都4g

可能我用舊3G機做蛋
係大老山返沙田方向中段位 經常收唔到4G網絡
所以突登試連佢個wifi 成績令人十分滿意

大欖隧道先係黑洞

兩個支字頭 由入隧道開始全死
生仔台 斷左野跟住4G變H+(即係偽4G啦)

似係你問題 支移動大欖同西隧都4g

可能我用舊3G機做蛋

大欖係黑洞到九巴wifi入到去都即斷
Allison = Voith
有玩貨車佬應該明

貨車應該行dcg雙離合電子amt
682 轉88x , apps 見有班車,跟住等等下冇左

大老山經常報大數起碼兩分鐘,可能因為隧道太長又收唔到GPS
通常見到下班兩分鐘都即係走左
6300@930
喺大中等74x,見到隊頭係部舊直,後面有隻綠蛋:
到夠鐘嗰下,唔知喺邊彈隻慘蛋出嚟
起動農場道 正式啟動
威豬獅隧出入口中線擺街
而家返新界978企人
948先坐滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞