連登巴膠怒屌垃圾房署狗暨1A紅蛋放題專區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算
(pacific place--永安)

930擺威菲
不過一出閘扭出興發街個位12800夠唔夠位轉

5X都夠啦
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

夠quota咩 突然拉入老銅
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

屌唔記得左仲有佢
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

屌唔記得左仲有佢

運吉唔係唔俾全日西隧線過興發街(銀幕街)以東咩

Tailor-made 標?而家邊間公司既車有太陽能冷氣?

40-50座低地台先難搞
除非長過12米
11,8米e300都係得39座

又輪椅位又電車
黃橙公司啲BYD同神龍幫到你

極度懷疑市面上究竟有冇符合要求既車

呢份標書好似唔係近期嘅事
但條款咁離地都係迫運輸署發新牌比佢

係咁的話幾高招喎
運吉你咁離地唔肯批新牌,我咪將你果套一字不漏招次標,然後用結果話俾你聽你有幾離地
之後一個屈尾十同旅遊事務處講,拿唔係我唔想提供更好服務呀,係運吉阻住咋

而家就係海水公園話想買黎做酒店Shuttle
但明明老鼠樂園行緊招標外判服務
呢個方案又work
講到尾都係唔會睬你

簡單少少,搵黃公司非專開返條888咪算
低地台咪搵青年入去做
反正都係車返自己班同鄉

黃公司單層紅綠証得翻兩部
雖然話非專牌個載客數可降唔可以升
但我諗黃公司未至於會閹咗堆雙層牌特登去做海水公園生意啩
去完歐洲返黎,再望望自己公司堆車,覺得好不知所謂

終於去完啦?

係時候引入啲歐洲車

最基本都意蘇蘇啦

FRR貨車陣中型巴士阿?
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1029936&extra=page%3D1&page=2&mobile=2totally agger
93K<>265B互換巴士總站

九巴幾時先肯執天水圍區內走線

我覺得現時265B天水圍內的走線算很好...天頌上車40分就到長沙灣
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1029936&extra=page%3D1&page=2&mobile=2totally agger

我覺得現時265B天水圍內的走線算很好...天頌上車40分就到長沙灣

只不過
佢可以更加快
而家支支燈食到應
UY2785 紅蛋@298E
另外 KR3941終於報到

坑口JJ say個hi~

2785做埋百勝角特車@.@

甜橙公司

甜橙不意外

三年前小弟都係其中一個

我都year 3

已經grad左

這些機會
仆街唉大

我自己有offer
佢唔鬆章仲為難我

不嬲唉大係讀黎倒錢落海 如果向政府借錢讀既話係讀黎欠債

借錢讀書本來就係欠債
寧願拎去買Hong Kong Bank 同佢細佬好過
尋晚返落香港,B1差唔多尾車時段有上等花生 咸魚vs 車長 最後要好人出場,過車
#福田大法好#皇崗大法好
揸B1掛牌車長同B1線站助應該要加50%人工

上深圳有咩搞

90 度骨 諗緊下年換唉鳳柒

唔係唉鳳八咩。。。

太貴。
930X拉去摩頓台

930 系列決戰灣荃紅頂第二回
(第一回:930延至灣仔碼頭)
瞓身買灣荃紅頂W

懷舊

廣告條女

懷舊

部車定係女先

不如你搞掂左幾支交通燈先啦

次次入親去買佢怕

四大燈王

930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

屌唔記得左仲有佢

原來有啲咁既規定
東隧呢
930X拉去摩頓台

Lm 先

等睇拉埋930

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

屌唔記得左仲有佢

原來有啲咁既規定
東隧呢

以前話係唔可以過港澳碼頭以西

唔覺得夠位 轉乘算

930擺威菲

5X都夠啦

屌唔記得左仲有佢

原來有啲咁既規定
東隧呢

以前話係唔可以過港澳碼頭以西

只不過
佢可以更加快
而家支支燈食到應

無啦啦屈去天榮食燈
UY6077@2X
UW2920@74X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞