Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
一路都係反正ban你機又冇蝕底
好似之前有人純粹上網,冇連線冇eshop都ban咗先叫人wifi都唔好開
不過買舊機破解埋都預咗淨係單機
幾肯定而家已經唔係
我部機買返黎setup完之後從來無熄過wifi
絕大部份game都係用hshop裝
reddit都無(至少最近)report過正常使用會比任記ban,唯一例外係你用佢黎上網連機對打,仲要開埋cheat,咁抵比人ban啦
當然,擔心嘅可以熄咗wifi佢,但係3ds有d好用第三方軟件要連上網

個人覺得最好玩嘅NDS game,不過啲關卡玩最高難度難打到仆街,設計圖又勁低機率跌
個人覺得2ds LL 好啲,一黎平啲,二黎部機輕啲,同埋機身設計靚啲
啱啱想玩 但個A掣壞咗 好鬆 有冇巴絲知邊度整
其實2ds LL普遍貴過n3ds LL
原因應該係因為佢新d(同switch差唔多同期出),同埋量少d(同期d人走曬去買switch)
同n3ds比,2ds係輕d,不過膠感相對重d
仲有喇叭位設計麻麻地,攞住黎玩嘅時候會遮住咗出聲位
睇你有幾著重個3D效果,有幾隻game好適合開3D黎玩(例如mario)
同埋佢d特別版真係特別用心整(不過而家已經天價買唔起
幾集惡魔城
師兄 咁知唔知有啲破解game 如果有同一個wifi 連機個啲功能 又可唔可以一齊玩
或者2024關閉連線服務係連呢啲連wifi 都冇埋?
本地連線無影響
只係會無咗要靠nintendo online先連到嘅嘢
例如monster hunter, Mario Kart同世界各地嘅人玩/睇排名
面對面連個d會照玩到
呢隻好玩呀 最終機好似係獸王?
係,泥橙色
打完最終大佬仲有一關可以打,就係拎隻新設計完成嘅獸王
但佢張十星設計圖難拎到on9,打最高難度佢兩三刀就斬死你(仲可以連刀
同埋佢啲弓箭機械人變型(變做車)係有次數限制,冇記錯好似得3定5次,唔係咁易屈死啲boss
暫時只係開咗蒼月同3ds嗰隻
蒼月好玩超多
應援團
買咗個英文版,其實好多game都係唔知咩嚟
我諗都係要靠自己加game
咁3ds 既game 可以點玩?搵二手?
想問下邊到可以down到3ds漢化驚,搵咗好耐一係要比錢一係要逼你用大陸網盤下載
真係中大獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞