Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
睇到呢個 post 即刻用緊小雞返公司玩
玩熙超執刀同 Advance War
有冇咩 Game 推薦 但唔好係動作 Game
我自己全力推薦 999 NDS 神作之一
樓主,你介紹個間網盤冇得買了我見有啲網盤有曬全部系統,gba、psp都有。係咪用法一樣?
DEVIL SURVIVOR
啱啱玩緊strange journey, 有hd pack好很正
https://imgur.com/a/33NS0qZ
旋轉3ds ll機都得好少,一係獅子開大口1400-1800仲要部機殘既
我冇用過其他 我諗用法都係一樣
科完水佢電腦對話就會自動彈link同密碼比你
10蚊、8蚊豪比佢
依家用緊new 2ds ll,諗住入返部dsi ll玩ds games唔知有咩途徑入手
一機兩味唔洗煩
正價係幾多 我日本收左部3DSLL 連記憶卡 都係14000 yen左右
要自己買番條USB充電線
new 2dsLL玩唔到NDS game嗎?
玩到呀,Hombrew完之後,放rom落sd card,用twightlight menu開game。啲人話2ds 、3ds 玩nds game畫面會矇啲。
暫時仲玩緊3ds隻boxboy同pushmo
咁平?
見返呢個post就即刻叉返部ndsl出黎玩先
最想玩返lost in blue, 但999合集得3
諗住試下淘張R4返黎自己入返1 2玩
你down 1 2 嘅rom 抄入去999 張micro SD 就得
999 合集應該齊1-3
999有晒三集中文版唔洗煩
靈光守護者
TOH
流星落克人3
依幾隻每隔幾年就會攞番出嚟玩
部coco抽到嘅nds仲未壞
係主畫面㩒住select or start 掣開game,可以用返nds既解像度玩,當然個畫面會縮返細左
Thanks 巴打,今晚試下先
細個好鍾意玩
超執刀真係一隻童年好具啟發式嘅遊戲

之前試過玻璃巉手 後尾埋咗口
諗住學超執刀咁自己用消毒酒精抹一抹
之後用鎅刀幫自己開刀攞返塊玻璃碎出嚟
結果攞唔返之餘 隻手仲更加痛

後尾隻手細菌感染 有紅又腫 痛到仆街
要去醫院揾真正嘅醫生開刀
啟發係咁用既咩
一定係靈光守護者
NDS最好快RPG 結局Sad ending
細個憂鬱左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞