Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
想問 tb d r4卡, 999 in 1 , 開心使用中, 但有下面問題:
1. 之前玩正版可以合埋再開番resume, 而家用r4好似合埋3分鐘會出左menu?係咪唔支援?

2. 有d 漢化game 會bug 左frozen 畫面, 大家有冇試過

Thx, 而家老左先搵留回憶, 但係咁卡住上面兩個問題有d 氣 餒
1.我合埋個幾鐘都無試過你個問題出現,都係一樣玩緊個個版面
2.你要講邊隻game先可以幫到你試,我暫時未試過,不過呢度之前有個巴打講過佢都有咁嘅情況,不過唔記得咗邊隻game
pokemon 黑白 繁中, no.500

本身上網查左係咪金手指未關,關左之後,
, 岩岩試左轉GAME, 求其開左隻星之卡比, 播緊OP 都卡頓左畫面
NDS隻極限逃脫999 adv係999合一邊版到搵唔到
我都煲緊
感謝
2.我都發生咗,不過唔係999合一,係hshop down 嘅Mario 3d
試下揀其他地區
隻nintendog都試左幾個region先真係入到game
任天狗攪嚟攪去最後玩到中繁版
幾時先有貓養?玩咗幾日仲未有得買

對住個mic叫佢個名唔敢喺街玩
唔洗啦,大把game上網down
搞左幾日, 決定tb 張正版r4 睇下會唔會有改善
見前面有留言話d 假r4卡唔support 軟存同讀卡好渣

Btw 部3ds jb 左真係好爽, d game 任dl, 果時傻仔玩完sun moon 就擺低左

大家去邊度dl 3ds 漢化game 多? 我見好多都係百度雲 卜人裝software, 其實安唔安全
百度雲行緊56k
建議開幾個廢ac 再裝百度網盤助手 加aria2
上tb買百度雲vip,一日都夠down曬熱門game
設定入面有得較個下載流量乜乜乜
較完會快好多
有心dl 其實真係一日裝晒
關左機唔會有燈著,應該係你未關機

黃昏症候群禁忌的都市傳說
上個po追到第1000個reply先有人講
果個年代小有搵左一堆真人整素材既恐怖game
半夜玩會訓唔著

蟲師DS
果陣食住動畫熱潮出
好似玩緊pokemon咁收集唔同既蟲
又有動畫cv配音
終於玩完999,啲解謎幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞