Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
哩度只係一小部份遊戲,響其他平台remake 都做唔返嗰種感覺, 放響NDS 真係fit 到漏
部機唯一要彈係 嗰十字方向鍵玩得多會凹入去
Ps 玩fifa, jump, pkm
想問那隻999 in 1入面,自己找左啲gba rom然後入左機之後玩不到,有沒有方法玩到?
玩到了,不好入中文rom
有冇人用緊NDS lite 專用火牛?
我差咗3個鐘都充唔滿部NDS lite
明明已換新電池
想問有冇人一樣用緊專用火牛,要差幾耐先滿電?
建議買條USB充電線
岩岩入手左NEW3DSLL
想問下邊到download 中文cia最快?
呢類game只係少數
終於打爆雷頓第一集,有中文真係唔同啲,雖然有啲問題翻譯有啲奇怪,同有的要用日文答就一定要上網睇答案,仲有咁多解謎game,真係有排玩
剩係雷頓都有幾集
真係唔洗慳住玩
全部都支那網
比十蚊淘寶有中文全集,啲驚都9成齊
都係要用支那網雲download ,不過就快過上網dl
又爆多一隻game,ghost trick都幾推介幾好玩,PS Xbox switch都有game就買多過玩,爆機嘅game一隻手數得晒,估唔到係nds會係打爆機,最多game嘅地方,人大咗,冇咁多時間玩,的game短短地又唔洗一次打成個鐘,鍾意停就停,遊戲性又豐富,nds都係最啱我
隻隻幾個鐘,kill time一流 仲要好有娛樂性
Ghost trick值得買返switch版支持不過咁多年個操作都係用筆爽啲
玩DS game dsi xl正啲。
啱番比例同埋一定係ips mon。
睇完想收部大mon 機玩下
值得買 千幾蚊機有幾百隻game
就算唔玩RPG都值得,鐘意玩rpg就更加抵到爛
休閑game又有、劇情向仲多

人大咗玩返中文版嘅雷頓教授 同埋Zelda
遊戲性真係想拍手掌

超執刀完全過唔到後面啲關 真係老啦
收啦,果個年代d game 好多hidden gems
少少心得係唔好諗日啦,果個年代d game 好多hidden gems

少少心得係唔好諗係日馬日拍果d 搵機,計埋運費都唔會平好多
而且二手野隔山買無得check,上Carousell 果d 搵面交既好過
玩完雷頓教授,睇咗太多字,而家玩緊Mario 同綠帽 rpg 2,我決定打爆一隻先玩第二隻,如果唔係隻隻都玩,之後都唔記得,下次決定玩迷失蔚藍
same
我而家玩緊switch mario rpg 都未有時間玩nds
我放棄買game,買咗九成玩得一陣就棄game,nds真係有排玩,新個隻人中之龍都未玩,要玩咗先,不過nds可以返工玩
有無人可以即場破解New 3DS LL? 價錢可議
睇片自己搞真係唔難
電腦白痴 好驚搞壞
我唔識用電腦都得,真係好易,用部nds上唔知咩網就得,你去的大陸網睇片就有教,你用張新sd卡放咗的file落去,一之直接係部nds到整到
我岩岩自己破完 其實真係唔難
你上youtube 睇片就得
我覺得最難果part 係拆蓋換SD card
唔睇片真係唔知要用佢枝筆個尾先撩得開
其他真係跟哂步驟就唔會有問題

https://www.youtube.com/watch?v=7NIVvejsdno

https://www.youtube.com/watch?v=byAnKPpjIa8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞