Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
師兄,我同你一樣情況!開頭我都以為係佢張卡有問題,佢又send晒所有R4內刻文件,叫我format咗再放入去試吓,都係唔得,但係我自己正版嘅Pokemon就可以讀到。之後我用電筒照下卡槽個位,原來有幾條線攣咗導致接觸不良,(因為正版卡佢有啲凹凸紋可以管死嗰條線位置,大陸嘅卡係冇凹凸,所以管唔死嗰條線)你試吓睇吓卡槽個位啲線有冇問題,如果有試吓用牙籤撩吓佢,等佢去返正常位置再試吓。我就係撩吓卡槽個位就讀到。

淘寶卡槽都係$55人仔。好易換
日版百幾蚊 Carousell
點為之正常位置
部n3ds仲係床下底睇完個post 今晚拎出黎check 下玩唔玩到
正常你睇卡槽入面有大概17支針,每支針都應該係好直,唔會偏埋一邊,我就係右邊有兩支針歪咗,我用牙籤慢慢用力咬返直佢
我check左玩唔到諗緊去邊入番部 想問下大家去日本有冇咩地方推介買機(一二手都得)
如果係想買n3dsLL嘅話, 其實唔推薦二手店買
因為鋪頭通常上係業內人士開, 基本上一定知道TN/IPS型號嘅分別
如果你係想買IPS mon版本嘅就要預比貴一截
反而係二手買賣平台有時會有驚喜, 用普通價錢買到IPS型號
好多間Hardoff 都有,夠平
秋葉原啲驚舖都多
靚機就日森
剛剛係日本yahoo拍賣買左部new 3ds LL,
連埋兩隻pokemon game,
個mon一check下面係ips

響櫃底摷番出嚟

一開盒,隻DQM呢喂?!
你哋啲機咁鬼靚
有冇人有玩過 航空管制員
定唔知叫乜
而家搵極都冇類似既game
好好玩
啱啱有巴打貼咗個iOS 版嘅模擬器

有冇巴打試咗?
之前試過,但係無制始終無咁好手感,尤其是要用LR 制既game
當年NDS正版game賣幾錢?
冇記錯 2百幾到4百幾都有
我有朋友可以係日本幫我買部2手,想問下知唔知日本買嘅機唔改,可唔可以用你講張999合1?定日本機都要改先用得
好,唔該晒,咁等我買咗張卡先不過依家睇緊買唔買一部改咗嘅機,又想玩3DS嘅game
有冇人買咗99合1?發現到好好玩,但入999入面無嘅,依家諗住買,順便叫佢加埋
你買3ds緊係要玩埋 唔好浪費
啲game超高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞