Nds 最好玩係邊隻game? (2)

755 回覆
26 Like 4 Dislike
呢兩隻999in有冇中文?
搵咗好耐都唔見
我見上面ching條list有呀
蟲師係281
499就係隻恐怖game,係譯名唔同
原來係499
呢隻我以前喺nds玩hang到十彩,唔知999in1係咪都係咁
兩隻都未玩過多謝巴打好介紹
玩法係點?
蟲師係扮演新人蟲師紀錄唔同蟲既樣(要用枝筆畫),出現時間/地點,收集下素材配藥去應對唔同既蟲
有體力限制所以玩落似牧場物語類遊戲
玩到後面要齊圖鑑都係望住攻略睇日子做準備
主線太耐之前玩唔係好記得
隻game會有動畫主角登場
如果完全無接觸過蟲師系列會覺得少少悶

都市傳說就好似零咁分開幾個chapter,每個chapter都會控唔同角色周圍探索解迷
多數都係要你完成某件都市傳說eg狐仙,無人車站
每個chapter都會根據你選項揀成點決定咩end
唔睇攻略要行到best end好有難度
jumpscare唔多但佢營造個氣氛好好

兩隻都係類3D,不過果個年代你預左係起晒格
似乎唔錯
多謝巴打
師兄呢張ds2卡係咪可以fast forward同即時save?
上網搵過冇教學,淘寶有賣不過都無介紹
而家講可能遲左

如果想download 3DS中文game,又唔想用支那網盤,可以好似NDS 999 in 1咁去淘寶買裝左cia檔既micro SD卡

睇落好似齊晒
想問下switch玩唔玩到nds 既遊戲?
開心版玩到
唉,焗用大陸網盤仲要得7xK既速度download 哂,仲要得32GB card ,張card 喺3DS同PC來來回回copy cia,install cia ,delete cia…重覆N次,至見到可以舊幾水攪掂
機戰bx 用acg 改字體唔知點解用繁體版都出簡體字,巴打有無試過,thanks
無特別印象有簡體
有無話d簡體字係某個特定位置出現? (對話框/過場/menu)
太多avg 、rpg類而家先用中文玩真係好多遺珠
想知深水埗邊間有得入埋game 買?
用3ds玩ds game 因為resolution問題梗係覺得唔清
有冇巴打知邊度買番nds/ndsi會比較好?
請問有無人知點樣睇返部機係破解左咩版本呀
屋企有部N3DSLL, 係19年收返泥玩過下, 應該係舊破解版,
而家想上到最新破解版本, 知唔知要點做呀 ?
唔該晒.
3DS online service 正式熄燈
好似都有3rd party server
想問必殺技B點禁?
想搵返隻game 已經冇乜記憶
個名叫唔知咩音唔知咩戰士咁之類嘅
2D橫向動作嚟
好似有得自己砌裝備武器咁
有啲攻擊定唔知武器攻擊係有音符嘅
印象真係得咁多
想睇下呢到有冇NDS神人搵到隻game
iOS 模擬器出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞